in

DigiGames: Far Cry Primal en Toki Tori 2

Twee totaal verschillende games maar oh zo lekker in hun eigen genre! Bekijk hieronder de reviews of trailers.

Far Cry Primal
Far Cry Primal is ontwikkeld door Ubisoft en speelt zich af in het majestueuze land van Oros rond 10 000 v. C., de eerste mijlpaal voor de mens als diersoort. Je kruipt in de huid van Takkar, een doorgewinterde jager en tevens de laatste overlevende van zijn nomadengroep, die vecht om het wrede stenen tijdperk te overleven. Om de leden van zijn uiteengerukte Wenja-stam terug te vinden, te redden en te beschermen, moet Takkar een dodelijk arsenaal opbouwen, roofdieren ontvluchten en vijandelijke stammen verslaan.

Takkar heeft verschillende wapens tot zijn beschikking, waaronder zijn dodelijke dubbele boog, bijbommen en vuur. Daarnaast heeft Takkar ook nog een speciale kracht die hem de mogelijkheid geeft wilde dieren te temmen en in te zetten tijdens zijn gevechten richting de top van de voedselketen. Zo schakel je als speler niet enkel roofdieren uit, maar gebruik je ze ook als een van je primaire wapens. Dieren zoals de uil, sabeltandtijgers, wolven en de das kunnen op elk moment ingeroepen worden om vijanden te elimineren, de omgeving te verkennen of voor afleiding te zorgen tijdens gevechten en jachttochten. Met deze bondgenoten aan je zijde kunnen de Wenja, ondanks de brute natuur en bewoners van Oros, zich ontwikkelen tot machtige stam.

Mening speler: (Damian, 14 jaar)
Far Cry primal is een leuke verandering ten opzichte van de voorgaande Far Cry games. Het gebruik van pijl en boog, knotsen en speren in plaats van geweren is een grote verandering omdat Far Cry hiervoor altijd geweren gebruikte. In deze nieuwe game kunnen nu dieren getemd worden om naast je te vechten of om erop te rijden om zo sneller door het grote Oros (de plek waar het zich afspeeld) te reizen.

De eerste paar uur spelen waren fantastische en verfrissende ervaring! en aangezien ik de vorige Far Cry games ook heb uitgespeeld ga ik deze ook zeker veel spelen.

Platforms: PC, XBOX ONE, PS4
Complete review: pu.nl

 

Toki Tori 2+
Nu het allemaal wat grijzer en grauwer wordt kan het leven best wat meer kleur gebruiken! Toki Tori schiet te hulp, want Toki Tori 2+ komt als fysieke versie naar PlayStation 4 en PC op 26 februari. Dus kruip uit die winterdip en ga een zomers gevoel tegemoet met dit uitdagende puzzel adventure!

Toki Tori 2+ is een “Metroidvania” puzzel adventure game. En niet zomaar één, want ondanks dat Toki Tori er misschien lief uitziet is dit geen game voor softies. Je handje wordt niet vast gehouden en niemand zal je vertellen wat je moet doen. Een groot deel van de pret is immers het op eigen kracht verkennen van het weelderige eiland.
Onze onwaarschijnlijke, gele held mag dan de ster van de show zijn, heel ver zal hij niet komen zonder zijn eilandvrienden. ‘Bewapend’ met enkel de kracht om te fluiten en te stompen, kan Toki Tori de wezens van het woud beïnvloeden om hem te helpen. Maar wat is die zwarte rommel? Het bedreigt jouw wereld. Toki Tori moet snel naar het hart van deze corruptie gaan en het eiland redden!

Platforms: PC, PS4, WII U
Complete review: pu.nl

CityCubes scoort in leegstand-problematiek met experience pop-ups

Met de Armourcard blijft je identiteit en je saldo van jezelf