in

DigiGames: UFC2, HITMAN en COD Black Ops III – DLC Pack 1

En daar zijn we weer met 3 toppers waar je de afgelopen maand niet omheen kon – Bekijk hieronder de trailers of lees de reviews.

UFC 2
Betreed de Octagon® met de KO-modus en vier andere geheel nieuwe modi, meer dan 250 gelicentieerde UFC®-vechters, een innovatief Knockout Physics-systeem en nog veel meer.
EA SPORTS UFC 2 bevat een modus voor elke vechtfan, waaronder de introductie van de Custom Event Creator, UFC® Ultimate Team™, en Live Events, waarin spelers gevechten naspelen voordat ze in het echt plaatsvinden en in-game beloningen ontvangen. De game bevat tevens een geheel nieuwe Knockout-modus die de clinches, houdgrepen en submissions opzij zet ten behoeve van pure staande vechtactie. Maar als het gevecht wel naar de grond gaat, geeft EA SPORTS UFC 2 vechters precies wat ze nodig hebben met Grapple Assist, een nieuwe grafische interface die de fans helpt bij het vinden van hun volgende move op de grond.

Platforms: XBOX ONE, PS4
Complete review: pu.nl

HITMAN
Comeback van de coole killer met de kale knikker – Wie maalt er om 007 als je Agent 47 de vuile klusjes kunt laten opknappen? Dat is pas een échte moordvent, die al zestien jaar het ambacht van contract killer een super creatieve invulling geeft. Vanaf zijn pc-debuut en de beginjaren (toen er achter ‘PlayStation’ nog een nummertje twee prijkte) was Hitman een schot in de roos. Nu, vijf geroemde games, een aantal fijne spin-offs én bijna tien miljoen verkochte exemplaren verder staat de sluipmoordenaar klaar om zijn nextgen-kunsten te vertonen. Hitman is comeback en reboot ineen. Het bevat zoveel moordopdrachten dat zowel de hardcore fans van het eerste uur als nieuwkomers er de rest van het jaar zoet mee zijn.

Platforms: XBOX ONE, PS4
Complete review: pu.nl

COD Black Ops III – DLC Pack 1
De eerste DLC map pack van de best verkochte game van 2015, Call of Duty®: Black Ops III Awakening, is nu beschikbaar op PlayStation 4 en komt 3 maart 2016 uit op Xbox One en PC. Call of Duty®: Black Ops III Awakening is een uitgave van Activision Publishing en developer Treyarch. Awakening DLC content is niet beschikbaar op PS3 op Xbox 360.
Awakening introduceert ook het eerste chapter van het Call of Duty: Black Ops III’s Zombies DLC avontuur, waarin Der Eisendrache verder gaat waar de The Giant stopte. Het speelt zich tijdens de Tweede Wereldoorlog af in een ijzingwekkend middeleeuws kasteel in Oostenrijk. Als speler ga je met de Origin personages Richtofen, Nicolai, Takeo en Dempsey op een epische reis in vier delen, en zo omspan je het DLC seizoen. Op de plek waar het oude kasteel zich bevindt speelden zich in het verleden afgrijzenwekkende horrortaferelen af en recent zijn er voorraden Element 115 ontdekt. Er staan je als speler meerdere verrassende plotwendingen en andere verrassingen te wachten en intussen proberen je te overleven terwijl de ene na de ander golf Ondoden over je heen spoelt.

Platforms: XBOX ONE, PS4, PC
Meer informatie

 

Introductieaanbieding modulaire LG G5 beschikbaar vanaf 18 maart

Nieuwe HDMI producten in de Eminent Business Line