in

Misco benoemd tot HP Platinum Partner

HP Enterprise heeft de allerhoogste status, die van HP Platinum Partner, toegekend aan Misco. De eerste significante gezamenlijk behaalde status in de nieuwe combinatie van Misco Nederland en Misco Solutions.

De HP Platinum status is sinds eind vorig jaar het hoogst mogelijke certificerings niveau binnen de HP Enterprise groep en beide bedrijven hebben geïnvesteerd in mensen en kennis om deze status te behalen zodat klanten tot op het allerhoogste niveau bediend kunnen worden.

Deze status geldt voor het bouwen van complexe server, storage en netwerkconfiguraties als ook voor het beheer van applicatie-infrastructuren tot op cloudniveau.

Norman Kough, Executive Vice president for the Netherlands at Systemax EMEA Technology Group: “Deze Platinum status versterkt de synergie tussen onze beide bedrijven en zal in de verdere samenwerking met HP Enterprise veel voordelen opleveren. Onze klanten zullen maximaal profiteren van deze fantastische samenwerking en van onze converged infrastructure kennis op het allerhoogste niveau.”

Onderschrift foto: Wijnand Boender, Director Partner Organisatie & Indirect Sales at Hewlett Packard Enterprise, overhandigt het Platinum Partner Certificaat aan Norman Kough van Misco.

DigiTip: Targus iPad hoezen

Acer brengt ‘s werelds eerste Chromebook met een batterijduur van 14 uur op de markt