in

Copaco en Vidistri starten samenwerking in groot formaat touch schermen

Copaco Nederland en Vidistri Europe BV starten een samenwerking op het gebied van groot formaat touch schermen.

Copaco gaat de distributie verzorgen van de zogenaamde Vidi-Touch schermen die specifiek ontworpen zijn voor presentatie- en (video)conferencing doeleinden in de educatieve en professionele sector.

Huub Aerts, Business Director Smart Solutions bij Copaco: “Het merk Vidi-Touch is een begrip in met name de educatieve sector. Door gebruik te maken van twee elkaar aanvullende touch technieken is Vidi-Touch erg nauwkeurig, snel en geeft het veel gebruiksgemak. Wat Vidi-Touch daarnaast onderscheidt zijn de unieke sneltoetsen, de grote kijkhoek en gratis software. Deze propositie biedt kansen met oplossingen in bestaande en nieuwe segmenten”.

Peter Paul Krijnen, Directeur bij Vidistri Europe BV: “We houden vast aan onze visie, namelijk een goed product op de markt zetten. De waardering van de klant vertaalt zich in de groei die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt. We zijn dan ook trots dat Copaco de Vidi-Touch schermen heeft opgenomen in haar product range. Mede door een gelijkwaardige visie heeft Vidistri voor Copaco gekozen. Copaco is innoverend, en vooruitstrevend, maar tegelijkertijd ook een solide partner waarbij de klant centraal staat. Eigenschappen die een “Long Term Relationship” tot een succes maken”.

Build 2016, Microsofts jaarlijkse developer conferentie

Gigaset pro gecertificeerd voor My-Connect-platform (Mitel Telepo) van BusinessCom