in

Razer kondigt update aan voor Razer Hammerhead CNC aluminium behuizing in-ear headphones

Razer’s populaire in-ear audio-lijn opgewaardeerd met krachtige drivers, in-line controls en passieve ruisonderdrukking

Razer heeft vandaag de release van de nieuwe Razer Hammerhead Pro V2 en Razer Hammerhead V2 in-ear headphones aangekondigd.

De nieuwe Razer Hammerhead Pro V2 en Razer Hammerhead V2 hebben allebei een versterkte hoogwaardige aluminiumbehuizing en platte kabels die ideaal zijn voor mobiele games en muziekgebruik. Voor een betere akoestische helderheid en krachtige bas, iets waar de Razer Hammerhead om bekend staat, zijn de in-ear headset en headphone uitgerust met extra grote 10mm dynamische drivers – een stijging van twintig procent ten opzichte van hun voorgangers.

De Razer Hammerhead Pro V2 wordt geleverd met drie quick-action bedieningsknoppen op de in-line microfoon, die volledig compatibel is met zowel iOS- als Android-apparaten. Drie maten oordopjes en optionele bi-flange opzetstukjes zorgen voor superieure geluidsisolatie en aanpasbaar comfort. De meegeleverde kabelsplitter maakt het mogelijk om de Hammerhead Pro V2 aan de sluiten op apparaten met speciale audio- en microfoonaansluitingen.

De Razer Hammerhead V2 is ontwikkeld voor gebruikers die een gestroomlijnde mobiele audio-oplossing willen die alle functies van de Pro V2 bezit, maar zonder de in-line mic en controls.

“De hoge eisen van on-the-go gaming inspireerde ons om de originele Razer Hammerhead te maken met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en vormgeving die comfortabel is en tegen een stootje kan”, aldus Razer’s medeoprichter en CEO Min-Liang Tan. “Deze volgende evolutie van de Hammerheads biedt meer vermogen, geluidskwaliteit, duurzaamheid en draagbaarheid dan ooit tevoren.”

De Razer Hammerhead set bevat:
Razer Hammerhead Pro V2 of Razer Hammerhead V2 analoog in-ear gaming & music headset
Audio / microfoon kabelsplitter (alleen bij de Razer Hammerhead Pro V2)
Siliconen verwisselbare oordopjes in drie maten
1 bi-flange opzetstukje
Opbergtasje

Audio en microfoon compatibiliteit:
Apparaten met een 3.5 mm audio jack
Apparaten met 3.5 mm audio + microfoon met jack (alleen de Razer Hammerhead Pro V2)

In-line afstandsbediening functionaliteit:
De in-line afstandsbediening werkt met volledige functionaliteit op Apple iOS en Android mobiele toestellen met een 3,5 mm gecombineerde jack (alleen de Razer Hammerhead Pro V2)

PRIJS:
Razer Hammerhead Pro V2 – EUR 79,99
Razer Hammerhead V2 – EUR 59,99

Nieuwe standaard voor 24×7-bescherming van gezinnen en kleine bedrijven

Lonen in Nederlandse ICT sector eindelijk weer in de lift