in

HP onthult ’s werelds dunste laptop

HP Spectre combineert stijl, functionaliteit en prestaties – HP introduceert vandaag ‘s werelds dunste laptop1 tijdens de New York Times International Luxury Conference.

De superslanke notebook heeft een modieus design en is van alle luxe voorzien zoals stereospeakers van Bang & Olufsen en een Full HD IPS scherm. HP lanceert de laptop als een high-end luxe notebook voor het topsegment. De nieuwe HP Spectre is afgewerkt met gepolijst koper voor een chique look.

HP werkte voor de nieuwe Spectre samen met de Nederlandse sierraadontwerper Tord Boontje en designer Jess Hannah. Zij hebben de exclusieve Limited Edition Spectre notebooks ontworpen. Deze high-class devices zijn voorzien van een origineel kunstzinnig ontwerp.

“De HP Spectre is de dunste notebook ter wereld. In tegenstelling tot veel andere superslanke notebooks op de markt zijn er bij dit ontwerp geen concessies gedaan wat betreft functionaliteit,” aldus Louis Perrin, directeur, consumer products, Personal Systems EMEA, HP Inc. “HP engineers hebben met de nieuwe Spectre met een mooi edge-to-edge-display, Intel® Core™ i-processors, Bang & Olufsen-sound en een sexy en slank design de lat opnieuw hoger gelegd.”

‘s Werelds dunste laptop
Elk aspect van de HP Spectre is ontworpen met gebruiksgemak en prestaties in het achterhoofd. Het resultaat is een premium notebook waarbij gebruikers geen concessies doen aan stijl, functionaliteit en prestaties. De laptop is onder andere uitgerust met:
· Een sterke carbon fiber onderkant. Mede hierdoor weegt de notebook slechts 1.1kg.3
· Gepolijst koper zorgt voor een luxe finish.
· Doordat het scharnier van de laptop is verborgen ontstaat de illusie van een scharniervrij systeem.
· Een hybride accu die is opgesplitst in twee dunne delen, maar dezelfde wattage levert als een enkele accu met een batterijduur van 9,5 uur.
· Het scherm is een Full HD IPS4 edge-to-edge display van Corning® Gorilla® glas en levert een geweldige kijkervaring voor bijvoorbeeld films en fotobewerking.
· Een 6e generatie Intel® Core™ i5 of i7 processor6 en een bliksemsnelle PCIe SSD met een opslagcapaciteit van 512GB7. Het interne geheugen is 8GB. Intel® hyperbaric coolingsysteem houdt het device koel.
· Stereo speakers van Bang & Olufsen met HP Audio Boost technologie.
· Drie full function USB Type-CTM connectors. Twee daarvan zijn uitgerust met ThunderboltTM en zorgen voor de snelste connectie tot op heden.

HP ENVY
De nieuwe HP ENVY Hybrid is dunner, heeft een langere batterijduur en kan worden uitgerust met een optioneel 4K-scherm. De HP ENVY x360, met een scherm van 15.6 inch is 21 procent dunner dan zijn voorganger en heeft een langere batterijduur dan voorgaande generaties. De notebook weegt 2.04kg3 en is slechts 18.8mm dun. Het volledig metalen design is tijdloos. De HP ENVY x360 is verkrijgbaar met een 4K-scherm2 voor gebruikers die veel foto- en beeldmateriaal bekijken en editen. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe ENVY x360 zijn:
· Batterijduur tot 11 uur5. Dat is drie uur langer dan de batterijduur van het voorgaande model.
· Een 6e generatie Intel® Core™ i5 of i7 processor6 met optionele Intel® IRIS GFX graphics.
· Tot maximaal 16GB aan systeemgeheugen en single of dual opslagopties met tot maximaal 2TB HDD en 256GB PCIe SSD7.
· Optioneel Full HD4 display. En uitstekend geluid dankzij HP Audio Boost technologie getuned door Bang & Olufsen.
· Twee USB 3.0 Type-A poorten met een ondersteunende HP USB Boost en een USB 3.0 Type-C voor dataoverdracht. Het device is ook uitgerust met een HDMI en SD cardreader voor maximale productiviteit.

Er zit power in de lichtgewicht ENVY Laptops
De nieuwe generatie HP ENVY laptops heeft een slank, metalen design en biedt uitstekende prestaties. Ook is het device uitgerust met edge-to-edge flush glass display voor een scherpe kijkervaring. Het device beschikt over drie USB 3.0 poorten en een USB T Type-CTM. Deze poort ondersteunt dataoverdracht en maakt het voor gebruikers eenvoudig om computeraccessoires op de HP ENVY aan te sluiten. Ook beschikt de notebook over HP Fast Charge wat betekent dat de accu van de laptop in 90 minuten voor 90% is opgeladen, mits het apparaat is uitgeschakeld5. Het device heeft een scherm van 15.6 inch en is 0.2 kg lichter dan zijn voorganger. Het nieuwe device weegt 1.99kg3 en is 17.95mm dun.

De 15.6 inch HP ENVY beschikt ook over:
· De keuze tussen verschillende Intel® Core i processoren, waaronder de i7 met een optie voor UMA6 of Intel® IRIS GFX graphics.
· Een intern geheugen van 16GB met een dual-opslag optie tot maximaal 1TB HDD7 en tot 512GB PCIe SSD7.

HP Spectre Pro 13
Voor leidinggevenden en professionals die veel onderweg zijn biedt HP de HP Spectre Pro 13 G1 met Windows 10 Pro. Deze notebook is ideaal voor werk en privé, hij is stijlvol en tegelijk krachtig genoeg voor lange en drukke werkdagen. Naast HP Care Pack opties14, biedt HP Spectre Pro ook een aantal zakelijke diensten. Zakelijke klanten kunnen kiezen uit HP Configuration, HP Deployment en HP Custom Business Services voor een gepersonaliseerde IT-omgeving en gereduceerde setup-tijd15. MKB-ers kunnen gebruik maken van Helpdesk by HP Care. HP Subscription biedt producten en diensten tegen een vast maandbedrag16.

Prijzen en beschikbaarheid17
· De 13,3 HP Spectre is naar verwachting vanaf juli beschikbaar, de prijs is nog niet bekend.
· De 15,6 HP ENVY X360 met Intel processor is naar verwachting vanaf juni beschikbaar, de prijs is nog niet bekend.
· De 15,6 HP ENVY laptop is naar verwachting vanaf juni beschikbaar, de prijs is nog niet bekend.
· De HP Spectre Pro 13 G1 is naar verwachting vanaf juni beschikbaar, de prijs is nog niet bekend.

Nieuwe standaard voor 24×7-bescherming van gezinnen en kleine bedrijven

Lonen in Nederlandse ICT sector eindelijk weer in de lift