in

Qwerty bv nu ook officieel distributeur van het merk Modecom

MODECOM is het grootste en snelst groeiende IT-bedrijf gevestigd in Polen. Begonnen als toonaangevende fabrikant van PC-behuizingen en voedingen, is MODECOM uitgegroeid tot marktleider in de productie en verkoop van PC-behuizingen in Europa.

MODECOM levert vanuit een eigen magazijn in Warschau en zij veroveren meer en méér marktaandeel van welbekende merken in de IT-sector.

Momenteel is MODECOM de enige producent van PC-behuizingen in Europa met een eigen assemblage afdeling. Dit betekent dat ze in staat zijn om continue producten uit eigen voorraad te leveren waardoor lange levertijden worden voorkomen.

Naast PC-behuizingen en voedingen is MODECOM leverancier van Tablets, Power Devices, Gaming, Webcams, Virtual Reality Brillen, Netwerk Devices, Card Readers en USB Hubs, Keyboards en Speakers.

Anna Odorowska, International Area Manager bij MODECOM laat weten erg tevreden te zijn over de samenwerking met Qwerty B.V. en voorziet een verdere groei in het marktaandeel van MODECOM in Nederland.

Vanaf heden is Qwerty B.V. officieel distributeur van het merk MODECOM, waarbij het assortiment verder is uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige IT-producten voor een interessante prijs.

Voor meer informatie over het merk en het assortiment van het merk MODECOM kunt u contact opnemen met Qwerty B.V. via +31(0)412 691123 of per mail verkoop@qwerty.eu.

Productdata online beter beschikbaar met GS1 SmartSearch

Op de winkelvloer gebeurt ‘t!