in

Ready, steady… Word POPulair met de Alcatel Pop4-reeks

Helaas, er bestaat nog geen magische truc waarmee je in een klap razend POPulair bent – Maar als je graag een statement maakt, je onderscheidt van de massa en je sociale netwerk vergroot, dan ben je goed op weg met de Alcatel POP4!

Maak kennis met de perfecte telefoon voor het delen, creëren en pimpen van je POPulariteit.

Tijdens het afgelopen Mobile World Congress onthulde Alcatel zijn nieuwe POP4-smartphoneserie. Een volledige lijn van stijlvolle smartphones, die design en verbeterde prestaties combineert. Het was de beroemde quote van rock-‘n-roll-legende Gene Simmons: “Never underestimate the power of being popular in pop culture”, die het Alcatel-team inspireerde voor de ontwikkeling van deze POP4-serie. Zijn statement is vandaag de dag immers nog net zo relevant als toentertijd. Dus waar wacht je nog op? Kies voor een smartphone uit de iconische POP4-serie en je hebt alles op zak om op te vallen en je POPulariteit een boost te geven. Het begint allemaal met een strak design; de POP 4 biedt je de voordelen van een gebogen design, een plat toestel en een volledig gelaagd black crystal-display voor betere kleuropbouw.

Nachtelijke kiekjes en selfies
De POP4 en POP4+ beschikken over een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 5-megapixelcamera aan de voorkant, inclusief ultrasnelle focus (PDAF). In combinatie met de grote sensor maak je scherpe, heldere foto’s. Een tweekleurige flitser zorgt bovendien voor de juiste kleuropbouw en nog betere nachtfoto’s en selfies. Dat is wat de nieuwste POP4-serie onderscheidt van anderen. Als populair persoon zullen veel mensen maar al te nieuwsgierig zijn wat je allemaal voor kleine geheimen bewaart. Wees gerust, de POP4S herkent je vingerafdruk, voor optimale veiligheid.

Geweldig geluid
Met een stereo headset biedt het hifi-geluid je een geweldige multimedia-ervaring, allemaal binnen handbereik.

De hele nacht feesten? Geen probleem!
Tot slot garandeert de grote, krachtige accu dat je als supersociale POP4-eigenaar kunt feesten zolang je wilt. Met de functie voor snel opladen van de POP4S laad je je batterij op tot wel vijftig procent in een half uur. Een lege batterij is verleden tijd!

Prijs en verkrijgbaarheid
De POP 4 is vanaf juni 2016 verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 199,99 voor de POP4S, € 149,99 voor de POP 4+ en € 129,99 voor de POP 4. De POP4-serie met eigen ogen aanschouwen?

Kleuren
POP4 en POP4+ zijn verkrijgbaar in metaalzilver en zwart.
POP4S is verkrijgbaar in metaalgoud en donkergrijs.

Plantronics BackBeat FIT nu ook in zwart beschikbaar

BenQ projector MH530 garandeert professionele prestaties in Full HD