in

BenQ projector MH530 garandeert professionele prestaties in Full HD

Licht- en kleursterke projector met intelligente energiebesparingsopties – BenQ presenteert met de MH530 een low-cost, high-performance model voor het bedrijfsleven en de onderwijssector.

De nieuwe projector heeft een lichtsterkte van 3200 ANSI lumen, een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels en een contrastverhouding van 10.000:1 en is daarom zelfs bij daglicht perfect voor kleine tot middelgrote vergaderzalen. Bovendien is de MH530 uitgerust met verschillende intelligente energieopties, waaronder de SmartEco™-modus en de Eco Blank-functie die de levensduur van de lamp aanzienlijk verlengen en het stroomverbruik van de projector verlagen. De BenQ MH530 is nu verkrijgbaar voor een prijs van € 719,- incl. btw.

In deze projectorserie zijn ook modellen verkrijgbaar met een helderheid van 3300 ANSI lumen en verschillende resoluties: BenQ MS527 met een SVGA-resolutie voor de prijs van € 399,-; BenQ MX528 met een XGA-resolutie voor de prijs van € 529,- en de MW529 met een WXGA-resolutie voor de prijs van € 539,- (adviesprijs incl. btw).

Flexibel presenteren
De MH530 biedt een grote mate van flexibiliteit en mobiliteit met zijn bijzonder lage gewicht van minder dan 2 kg en uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder een USB- en HDMI-poort waarmee ook 3D-inhoud in briljante Full HD-kwaliteit kan worden weergegeven. Het apparaat is voorzien van een snelkoelfunctie zodat het ook direct na een presentatie weer eenvoudig kan worden meegenomen. De geïntegreerde 2-watt luidsprekers ondersteunen de presentatie met geluid.

Energiebesparend, milieuvriendelijk, kosteneffectief
De MH530 werkt met een aantal energiebesparende functies om het energieverbruik te verminderen en verlengt de levensduur van de lamp aanzienlijk. Zo past de projector zijn lichtsterkte in de SmartEco™-modus automatisch aan de beeldinhoud aan en genereert slechts zoveel licht als echt nodig is. Daarnaast zorgt de Eco Blank-functie ervoor dat de MH530 de lichtsterkte van de lamp tot 30 procent kan dimmen wanneer de projector een aangesloten bron niet detecteert. In de standby-modus verbruikt deze business-professional minder dan 0,5 watt aan vermogen en voldoet daarmee aan de nieuwste EU-normen.

Ready, steady… Word POPulair met de Alcatel Pop4-reeks

Media Markt en Top 40 gaan verder