in

Acer toont nieuwe producten tijdens next@acer 2016 in New York

Acer toont vandaag op de next@acer global persconferentie in New York de producten van onder andere de back-to-school productlijn, Predator gaming-pc’s en notebooks.

Acer volgt bij de kernactiviteiten meerdere groeistrategieën en onderzoekt nieuwe mogelijkheden op de zakelijke markt om grenzen te verleggen in de transformatie naar een hardware + software + services bedrijf. Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten en te versnellen heeft Acer uitbreidingen aangekondigd voor de supersnelle Predator gaming-pc’s, nieuwe notebooks voor de consumentenmarkt waaronder 2-in-1 en convertible systemen, zakelijke producten, Chromebook en nog veel meer voor het back-to-school seizoen. “Ik ben blij om het resultaat van onze zakelijke transformatie te kunnen presenteren,” aldus Jason Chen, algemeen directeur en CEO bij Acer.

Innovaties bij 2-in-1, ultra-slim en convertible notebooks
De Switch Alpha 12 brengt Acer’s populaire 2-in-1 producten naar een nieuw innovatieniveau. De eigen technologie voor vloeistofkoeling maakt betrouwbare en stille werking in een ultraslank design mogelijk omdat er geen ventilator meer nodig is. De ultra-slim S serie levert met de Aspire S 13 nu de beste combinatie van prestaties en constructie tegen een zeer aantrekkelijke prijs; Daarnaast onthult Acer met de Aspire R 15 de dunste 15″ 360 graden convertible.

Aanvullingen bij de bekroonde Predator gameserie
Nieuw bij Acer’s krachtige en bekroonde Predator gaming-pc’s zijn de Predator 17 X notebook en Predator G1 desktop. Deze gaming-pc’s zijn helemaal klaar voor de virtual reality (VR) apparatuur van onze belangrijkste leveranciers: Oculus, HTC Vive, OSVR en StarVR. Toevoegingen zoals het speciale triple-fan koelsysteem zorgen voor desktopprestaties in de Predator X 17, en laten gamers genieten van de beste prestaties in portable gaming pc’s.

“Acer’s Predator serie gaming-pc’s heeft van experts over de hele wereld zeer positieve reviews gekregen” voegt Chen toe. “En we zijn op schema met een goede start waarbij onze gaming desktops in de eerste twee maanden van dit jaar een meer dan drievoudige groei lieten zien ten opzichte van het marktgemiddelde.”

Uitbreiding bij het volledige zakelijke assortiment
Acer toonde het nieuwe zakelijke assortiment aan notebooks, en monitoren, inclusief de nieuwe 15″ TravelMate P658, de laatste toevoeging aan de bekroonde serie P6 zakelijke notebooks. Deze is uitgerust met de nieuwste 802.11ad gigabit Wi-Fi technologie van Qualcomm Atheros, Inc. en geschikt voor snelheden tot 4,6 Gbps. Dit maakt een naadloze productieve omgeving mogelijk, vergelijkbaar met bekabelde oplossingen, waarbij het notebook via het Acer ProDock Wireless kan worden verbonden met meerdere beeldschermen, netwerken en andere I/O poorten.

De Veriton N series is vernieuwd met de N6640G en N4640G zakelijke desktops waarbij flexibiliteit, veiligheid en beheersbaarheid in een compacte 1 liter form-factor worden gecombineerd. Deze is door het modulaire ontwerp uit te breiden met een grafische kaart, een optische drive en I/O uitbreidingen. Het systeem werkt perfect naast de nieuwe Acer BE0 serie zakelijke monitoren, die zijn voorzien van een ZeroFrame rondom het beeldscherm.

Ook kondigt Acer vandaag haar F7-serie projectoren voor grote zalen aan, de F7200, F7500 en F7600, ontworpen voor professionele installaties. De nieuwe professionele F7-serie breidt Acer’s uitgebreide lijn van hoogwaardige projectoren voor het bedrijfsleven, onderwijs en consumententoepassingen uit met vijf verwisselbare lenzen voor een verscheidenheid aan throw-ratio’s, een hoge helderheid tot 6000 lumen en 360-graden flexibiliteit bij de installatie.

Ready, steady… Word POPulair met de Alcatel Pop4-reeks

Media Markt en Top 40 gaan verder