in

De nieuwe SanDisk microSD

Tot 3 keer sneller dan bestaande kaarten – SanDisk introduceert een nieuwe microSD kaart met ‘s werelds hoogste transfersnelheid.

Met de SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II kaart kunnen grote bestanden, gemaakt met actioncams, drones en smartphones, met hoge snelheid worden overgezet. De USB 3. 0 reader is inclusief, en zorgt voor een optimale transfer snelheid.

“Action camera’s zijn het snelst groeiende segment binnen digital imaging. Daarnaast worden drones ook populairder. De nieuwste action camera’s, drones en smartphones zijn veelzijdige en krachtige apparaten die de mogelijkheden van hoge kwaliteit video’s bieden. Hierdoor wordt er content gecreëerd van 4K Ultra HD kwaliteit en zijn hoge capaciteiten vereist,” zegt Dinesh Bahal, Vice President, product marketing SanDisk.

De nieuwe kaart is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 64GB en 128GB en zet bestanden van hoge kwaliteit over met een record snelheid die kan oplopen tot 275 MB/s. Eigenschappen als Class 10 en UHS Speed Class 3 (U3) maken de SanDisk Extreme PRO UHS-II microSD kaart uitermate geschikt voor het filmen van Full HD en 4K Ultra HD video’s met actioncams, drones en smartphones. De kaart wordt geleverd met USB 3.0 kaartlezer die het overzetten van bestanden naar een pc gemakkelijker maakt.
SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II 275Mb/s met 3.0 kaartlezer

 


SanDisk lanceert nieuwe FlashDrive met USB Type-C aansluiting
SanDisk introduceert vandaag de SanDisk Ultra® USB Type-C ™ Flash Drive. Deze slanke drive beschikt over een veelzijdige en krachtige USB Type-C aansluiting voor snelle overdracht van bestanden tussen Type-C USB devices, nu en in de toekomst.

“We verwachten in 2016 veel nieuwe USB Type-C devices,” aldus Dinesh Bahal, vice president, product marketing SanDisk. “Omdat consumenten meer laptops, smartphones en tablets kopen is het essentieel om een ​​compleet ecosysteem van compatibele producten aan te bieden. Nieuwe producten zoals onze SanDisk Ultra USB Type-C drive bieden klanten de mogelijkheden van traditionele Type-A producten, maar met betere prestaties.”

De nieuwe SanDisk Ultra USB Type-C Stick is beschikbaar met een maximale capaciteit van 128GB en levert USB 3.1 prestaties tot 150MB/s. Dit maakt het SanDisk’s snelste Type-C USB met de grootste capaciteit op de markt.
SanDisk Ultra® USB Type-C ™ Flash Drive

 

HAMA BENELUX
Vantegemstraat 1
B-9230 Wetteren
nl.hama.com
info.nl@hama.com

Sitecom introduceert nieuw WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-Band Access Point

ALSO sluit distributieovereenkomst met APC by Schneider Electric