in

Media Markt gaat vakanties verkopen

Van een familievakantie in Zeeland tot een wijntour in Italië of een spectaculaire rondreis in Vietnam: binnenkort is het te koop bij Media Markt.

Het vakantiegeld wordt bijna gestort en Media Markt maakt zich klaar voor de jaarlijks terugkerende actie ‘Vakantiegekte’. Naast scherpe ‘All inclusive deals’ en ‘Last minute deals’ op producten biedt de elektronicaketen in samenwerking met TravelBird exclusieve vakantiedeals aan.

Van maandag 23 mei tot en met zondag 29 mei komen tien scherpe reisdeals in de schappen te liggen. Daarnaast krijgen klanten bij iedere aankoop een kraskaart met als hoofdprijs een reis naar Indonesië. De vakantiedeals zijn niet alleen scherp geprijsd maar ook compleet verzorgd, inclusief huurauto, e-bike of tour op locatie.

Ik ga op vakantie en neem mee… een koelkast
Ook mensen die hun vakantiegeld liever aan elektronicaproducten besteden, kunnen tijdens ‘Vakantiegekte’ bij Media Markt terecht. De elektronicaketen biedt namelijk ook ‘All inclusive deals’ aan; producten inclusief alle benodigde bijproducten en diensten zodat de klant net als op een all inclusive vakantie nergens meer aan hoeft te denken omdat alles is geregeld. Ook zijn er scherpe ‘Last minute deals’ te vinden.

“Voor veel mensen is het elk jaar weer de vraag waar ze hun vakantiegeld aan uitgeven: aan de vakantie of aan iets nieuws in huis,” vertelt Dennis Hooijmans, COO bij Media Markt. “Of klanten nu bij ons binnen stappen voor een vakantiedeal of een elektronicaproduct, tijdens ‘Vakantiegekte’ geven we ze hoe dan ook een echt vakantiegevoel mee.”

Samenwerking tussen Stichting Webshop Keurmerk en KiyOh/DeTelefoonGids

Huawei start verkoop van de Huawei P9 Lite