in

DigiGames: Overwatch, Homefront The Revolution, Uncharted 4: A Thief’s End

Wat had de maand mei weer een hoop lekkers te bieden – deze drie toppers moet je gewoon gespeeld hebben, bekijk hieronder de trailers of lees de reviews.

Overwatch
Overwatch is een teambased shooter van Blizzard Entertainment. De wereld heeft helden nodig, de toekomst staat op het spel, kies één van de helden en meng je in de strijd! De wereld heeft helden nodig – Soldaten. Wetenschappers. Avonturiers. Rare schepsels. Er is een wereldwijde crisis aan de gang. Daarom werd er een internationaal team van helden opgericht om de vrede te herstellen in een door oorlog verscheurde wereld: Overwatch.
Overwatch maakte een einde aan de crisis en hielp mee de vrede te bewaren in de decennia die volgden. Dankzij hen brak er een tijdperk van exploratie, innovatie en ontdekkingen aan. Maar na vele jaren verwaterde hun invloed en werd het team uiteindelijk ontbonden.
Platforms: PC, XBOX ONE, PS4
Video review: pu.nl

Homefront The Revolution
Bevrijd Amerika van de Noord-Koreaanse bezetting in de spectaculaire open-world first person shooter Homefront The Revolution. Een levende open wereld die reageert op al je acties. Jij en je verzetsgroep kunnen een opstand in de straten doen ontstaan en de bezetting omvormen tot een revolutie. De onderdrukte burgers vechten terug! Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.
Platforms: PC, XBOX ONE, PS4
Review: pu.nl

Uncharted 4: A Thief’s End
PlayStation’s meest beruchte schatzoeker is terug! Nathan Drake beleeft zijn laatste avontuur in Uncharted 4: A Thief’s End. Na het roekeloze leven als schatzoeker achter zich te hebben gelaten, gooit de onverwachte terugkeer van broer Sam roet in het eten. In zijn afwezige jaren heeft Sam geen vrienden gemaakt, sterker nog; hij zit bij de verkeerde mensen flink in de problemen. Om zijn broer te redden, zit er maar één ding voor Nathan op… Het team voor een laatste keer bij elkaar brengen en een nieuw avontuur aan gaan. Vanaf vandaag is Uncharted 4: A Thief´s End exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 4.
Platforms: PS4
Review: pu.nl

 

Audioengine kondigt IBDL aan als nieuwe distributie partner

Samsung maakt sporten leuk met Gear Fit2 en Gear IconX