in

HOBO hifi Den Haag organiseert High End audio show

HOBO hifi organiseert in samenwerking met Monitor Audio Nederland en diverse andere importeurs een echte High End audio show.

De winkel in Den Haag van de bekendste Nederlandse winkelketen op hifigebied zal op meerdere dagen in juni en juli demonstraties verzorgen met onder andere het vlaggenschip van de nieuwe Monitor Audio Platinum II-serie; de imposante PL500 II luidsprekers ter waarde van € 20.000. Vanaf 7 juni 2016 staat HOBO hifi Den Haag, gevestigd aan de Loosduinseweg 679, in het teken van High End audio. In maar liefst drie verschillende demonstratieruimtes zal de nieuwe Platinum II-serie luidsprekers worden gedemonstreerd, waarbij niet alleen liefhebbers van muziek, maar ook filmliefhebbers kunnen ervaren hoe goed de nieuwe luidsprekerlijn van het Britse merk klinkt.

De beste combinaties in beeld en geluid
HOBO hifi heeft de handen ineengesloten met drie importeurs, om drie compleet verschillende sets te kunnen demonstreren tijdens de High End audio show. Naast Monitor Audio Nederland, die vrijwel de gehele nieuwe Platinum II luidsprekerlijn laten horen, is er ook gedacht aan perfect combinerende apparatuur van andere gerenommeerde high end hifimerken. Zo verzorgt Penhold stereo apparatuur van het Duitse merk AVM en surround apparatuur van het Canadese merk Anthem. De PL500 II luidsprekers verdienen goede versterking en voor het eerst zal een set AVM MA 8.2 eindversterkers (met een waarde van bijna € 26.000) in een Nederlandse hifispeciaalzaak te horen zijn. De bijpassende PA 8 voorversterker (met een buizen lijntrap) en de hagelnieuwe MP 6.2 mediaplayer met High End streaming DAC –primeur- maken de set compleet.

4K home cinema demonstratie
De home cinema liefhebber wordt op z’n wenken bediend met een apart ingerichte ruimte. Hierin staat een complete surround opstelling met een 4K beamer, de onlangs geïntroduceerde Anthem AVM 60 processor, een MCA 50 eindversterker en natuurlijk diverse luidsprekers met een subwoofer uit de Platinum II-reeks. Een derde, meer bescheiden High End hifiset zal de bezoeker van de show nog steeds kunnen bekoren, want hiervoor wordt de AVM A 5.2 versterker (leverbaar vanaf € 3990) ingezet.

Compleet met AudioQuest
De bekabeling tussen de componenten en de luidsprekers wordt verzorgt door AudioQuest, het vaste kabelmerk van HOBO hifi. De importeur van het merk heeft samen met de winkelmedewerkers van HOBO hifi Den haag drie verschillende kabelsets samengesteld, die perfect aansluiten bij de sets waarin ze worden toegepast. Zo wordt de referentieset bekabeld met AudioQuest Wild kabels (v.a. € 2249), de surround-opstelling wordt voorzien van AudioQuest Aspen (v.a. € 1450) en Wild bekabeling en voor de derde opstelling wordt onder andere AudioQuest Rocket 88 luidsprekerbekabeling gebruikt. Alle sets zullen worden voorzien van Isotek netsnoeren en filters.

Showdata
Vanaf 7 juni zal de Monitor Audio Platinum II-reeks te zien en te horen zijn bij HOBO hifi Den Haag. Op verschillende data zullen er ook verzorgde demonstraties worden verzorgd, waar genoten kan worden van muziek (analoog en digitaal weergegeven) en film. Hapjes en drankjes staan klaar en iedereen is welkom om te ervaren wat echt goede weergave nu betekent. Bezoekers kunnen voor de deur parkeren.

16 juni 2016 Doorlopende demonstraties vanaf 19:00 uur
18 juni 2016 De drie sets staan de hele dag te spelen en om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur zullen er speciale demonstraties zijn
30 juni 2016 Doorlopende demonstraties vanaf 19:00 uur
2 juli 2016 De drie sets staan de hele dag te spelen en om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur zullen er speciale demonstraties zijn

www.hobo.nl/show

Cliquefie, een Selfiestick maar dan opnieuw uitgevonden

DigiMovie: Warcraft review