in

Copaco en I.R.I.S. starten samenwerking in slimme scanoplossingen

Copaco kondigt een samenwerking aan met I.R.I.S. (onderdeel van de Canon Group). I.R.I.S. is een Belgisch bedrijf dat wereldwijd marktleider is in mobiele scanapparaten.

Copaco gaat de distributie verzorgen van de verschillende document scanoplossingen die I.R. I.S op dit gebied aanbiedt, zoals scannerpennen, mobiele (A4) scanners en scannermuizen.

Huub Aerts, Business Director bij Copaco, vertelt: “I.R.I.S. ontwikkelt oplossingen die mensen helpen om efficiënter documenten te scannen en te verwerken. I.R.I.S. is wereldwijd marktleider in zogenaamde ‘Optical Character Recognition’-technologieën (OCR) en mobiel scannen. Deze slimme oplossingen vinden hun weg naar professionals of consumenten die onderweg zijn, maar ook naar gebruikers die op één locatie werkzaam zijn en op meerdere werkplekken documenten willen digitaliseren.”

Bernard de Fabribeckers, Sales Director bij I.R.I.S., voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer blij met de nieuwe partnership met Copaco. Copaco is een belangrijke speler op de markt van kantoorvoorzieningen in de Benelux en in Frankrijk en heeft een betrouwbare reputatie en een hoog serviceniveau. De laatste jaren hebben we onze aanwezigheid in de zakelijke markt behoorlijk verbeterd. De samenwerking met Copaco is volledig in lijn met onze strategie: ons richten op bedrijven die behoefte hebben aan het scannen en archiveren van informatie met gebruiksvriendelijke scanners, zowel op kantoor als onderweg.”

ICTWaarborg-deelnemer Compèl Computers maakt huisautomatisering tastbaar

E3: Xbox nieuws