in

Plantronics wint drie prestigieuze 2016 Red Dot Awards

De Plantronics Voyager 5200, Voyager Focus UC en BackBeat GO 3 krijgen erkenning voor hun excellente design.

Plantronics, is gelauwerd met de Red Dot Award, een internationale onderscheiding voor hoge kwaliteit in design, voor drie van haar producten: de Voyager 5200, de Voyager Focus UC en de BackBeat GO 3. Deelnemers uit 57 landen met in totaal 5200 producten en innovaties dongen mee naar de Red Dot Award voor Product Design 2016. Enkel producten met excellent ontwerp ontvingen de felbegeerde kwaliteitsstempel van de internationale Red Dot-jury.

“Plantronics gelooft dat een functioneel, hoogwaardig en aantrekkelijk ontwerp de basis vormt voor het ontwikkelen van producten die probleemloos integreren in hedendaagse, moderne levensstijlen,” aldus Darin Caddes, Vice President Corporate Design bij Plantronics. “Een eersteklas ontwerp helpt bij het overbrengen van vertrouwen en competentie gedurende een telefoongesprek, of bij het luisteren naar muziek. Dat wordt mede veroorzaakt door het comfort en gebruiksgemak en de daaruit volgende positieve gebruikerservaring. We creëren oplossingen voor mensen die ongelimiteerd en onafhankelijk van locatie of situatie willen communiceren. Ongeacht of je nu een forens bent met een passie voor muziek, werkt in een open kantoor, of werkt op afstand vanuit huis of een café, wij zullen exceptioneel design, toonaangevende audiokwaliteit, draagcomfort en betrouwbaarheid blijven bundelen.”

Sinds de lancering in april 2016 heeft de Plantronics Voyager 5200 de Editors Choice Award van PCMag en Network World gewonnen. De Voyager Focus UC ontving een 2016 CES Innovation Award Honoree. De jongste telg van de bejubelde BackBeat-familie van draadloze stereoproducten, de BackBeat GO 3, valt ook in de prijzen. Eerder wonnen de BackBeat SENSE, BackBeat PRO en BackBeat FIT een CES Innovations Honoree Award en iF Design Award.

Plantronics Voyager 5200
Comfort gedurende dag en een lange batterijduur waren prioriteit bij de ontwikkeling van de Voyager 5200. De headset biedt stabiliteit en comfort voor een grote variëteit aan oren. De headset past 90 procent van de mensen[1]. Het apparaat voelt net zo comfortabel bij het laatste gesprek van de dag als bij het eerste. Met een spreektijd van zeven uur, kun je vanaf de eerste koffie in de ochtend tot aan het einde van de dag bellen. En met tot negen dagen in standby-modus is de headset altijd klaar voor gebruik. Een multifunctioneel oplaadetui[2] fungeert zowel als een handig ‘grab-and-go dock’ voor het opladen van de headset, alsmede als een beschermende behuizing die nog eens 14 uur extra spreektijd biedt.

Plantronics Voyager Focus UC
De Voyager Focus UC is ontworpen voor werknemers die achtergrondgeluid willen elimineren bij telefoongesprekken of wanneer het tijd is voor concentratie, in een open kantoor of andere omgevingen met veel geluid. De Voyager Focus UC is ontworpen als een premium product voor Unified Communications (UC) en multimedia-applicaties. Het hoogwaardige ontwerp biedt superieure audio aan beide kanten van de lijn. De oorkussens van zijdezacht traagschuim bieden de gehele dag comfort. De gewatteerde metalen hoofdband zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele, stabiele pasvorm. Het op-het-oor-ontwerp maakt dat vele hoge frequentie geluiden – zoals kantoorherrie en stemmen – worden gereduceerd in volume.

Plantronics BackBeat GO 3
De levendige, hoge-resolutie audio die door de BackBeat GO 3 geleverd wordt, laat gebruikers draadloos genieten van muziek zonder in te boeten op de audiokwaliteit. Elk onderdeel van de BackBeat GO 3 is ontworpen om de beste luisterervaring in zijn klasse te bieden. De zes millimeter drivers in elk BackBeat GO 3 oordopje zorgen voor een breder geluidsbeeld en bereik van frequenties om een zo natuurlijk geluid en perfect gebalanceerde hoge- en lage tonen te leveren. De BackBeat GO 3 wordt geleverd met drie verschillende maten oordopjes. Zij zorgen ervoor dat geluid wordt ingesloten en herrie wordt buitengesloten. De dopjes zijn ontworpen om een comfortabele, stabiele pasvorm te garanderen en blijven zitten als je in actie komt. Met één enkele oplaadbeurt geniet je tot 6,5 uur aan muziek.

Prijzen en beschikbaarheid
De adviesprijs voor de Voyager 5200 UC inclusief oplaadetui en BT600 bluetooth adapter is €169 (excl. BTW). Deze headset is per oktober beschikbaar. De Voyager Focus UC kost 299 euro. De Backbeat GO 3 is beschikbaar in twee kleuren: kobalt zwart en koper grijs en kost €99,99. De headset inclusief oplaadetui kost €129,99. Alle producten zijn beschikbaar bij geautoriseerde Plantronics retailers, etailers en carriers.

Dividino breidt assortiment uit met topmerk Duracell

360fly introduceert nieuwe smart 4K-camera