in ,

Misfit introduceert honderden nieuwe stijlcombinaties

Nieuwe collectie wearables en accessoires voor bewegingstrackers Misfit Ray en Misfit Shine 2 – Vandaag onthult Misfit de nieuwste collectie modieuze wearables en accessoires.

Misfit laat gebruikers kiezen uit honderden kleur- en stijlcombinaties. Misfit is hiermee het meest veelzijdige wearable-merk.

Misfit toont deze week tijdens IFA in Berlijn de Misfit Shine 2 in vier nieuwe kleuren, veertien kleurrijke Sport Band-opties, vier stevige Field Bands van geweven nylon en duurzaam leer. Daarnaast presenteert Misfit de Halo Necklace voor de Shine 2 in drie kleuren. De collectie bestaat uit felle kleuren, pasteltinten en neutrale tonen: voor ieder wat wils. Het ontwerp van de Sport Bands is verbeterd en zorgt voor optimaal draagcomfort. De nieuwe kleuren en accessoires bieden daarmee meer dan 80 manieren om Shine 2 te dragen.

Misfit introduceert verder vier nieuwe kleuren en 30 nieuwe accessoires voor Misfit Ray. Daardoor zijn er in de Ray-collectie meer dan 150 mogelijke combinaties met verschillende kleuren en materialen als leer, paracord, en gepolijst en goud roestvrij staal.

“We willen onze klanten zoveel mogelijk unieke opties bieden voor het personaliseren van wearables. Nu is dat aantal nagenoeg eindeloos”, zegt Preston Moxcey, General Manager bij Misfit. “Shine 2 en Ray passen vanaf nu bij elke stijl.”

Misfit Shine 2 en Misfit Ray zijn modulair vormgegeven en hebben een minimalistisch en verfijnd ontwerp. Beide activity trackers tellen stappen en calorieën, maar meten ook afgelegde afstanden en slaapduur. Daarnaast kunnen ze notificaties doorgeven wanneer er berichten of telefoontjes binnenkomen of wanneer het alarm van een smartphone afgaat. Ook kunnen ze de drager eraan herinneren te bewegen als er te lang geen activiteit wordt gemeten. Zowel de Shine 2 als de Ray zijn te gebruiken als afstandsbediening voor bijvoorbeeld het aan- en uitdoen van smart home-lampen, het afspelen van muziek, of het nemen van een foto met een smartphone. Shine 2 en Ray hoeven nooit te worden opgeladen (de vervangbare batterij werkt tot zes maanden), en zijn allebei tot 50 meter diepte waterdicht. Met een in app-upgrade kunnen bij de Speedo Shine 2 het aantal baantjes in het zwembad worden geteld en gemeten.

Misfit is gericht op goed design en sinds de overname door Fossil Group wordt er nog meer in het werk gesteld om de Misfit-wearables als sieraden vorm te geven. Daarnaast kan Misfit gebruik maken van Fossil’s wereldwijde transportnetwerk.

De producten van Misfit zijn te zien op IFA 2016, dat dit jaar plaatsvindt van 2 tot 7 september in de Messe Berlin. Misfit is te vinden op stand #120, in hal 7.2A.

De nieuwe Shine 2 accessoires zijn dit najaar beschikbaar. Nieuwe kleuren en accessoires voor Ray zijn per direct te bestellen via Misfit.com.

Avocor benoemt Aplusk als distributiepartner

Plantronics onthult nieuwe gewaagde kleuren voor BackBeat FIT