in

Van Domburg Partners nu exclusief distributeur van iBT in de Benelux

Met ingang van 1 september 2016 heeft Van Domburg Partners, de grootste value add distributeur van onder andere professionele displays, een krachtig merk toegevoegd aan het touch display portfolio: iBT.

De keuze voor iBT is gebaseerd op de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt. Met betrekking tot de hardware kiest men voor de best beschikbare componenten zodat de aangeboden garantie en service gezien kunnen worden als “Best in Class”. Van Domburg Partners staat dan ook met overtuiging achter iBT.

Naast hardware, zijn ook de software applicaties van iBT in staat om aan te sluiten op bestaande leermethoden in de educatieve markt. Hiermee blijven gedane investeringen en lesmethodieken gewaarborgd. De interactieve software beschikt over unieke features die samenwerken en kennisdelen optimaliseren.

Ed van Domburg, CEO bij Van Domburg Partners: “Met iBT kunnen wij onze klanten een hoogwaardig kwalitatieve oplossing bieden voor onder andere de educatieve markt. Wij zijn enorm trots dat wij dit vooraanstaande Engelse merk aan ons touch display portfolio toe kunnen voegen.”

Matt Hunt, International Channel Development Manager bij iBT: “De visie van iBoardtouch is om marktleider te worden als leverancier van interactieve touchscreens en software. Zowel binnen de educatieve als de zakelijke markt brengen wij oplossingen van hoog niveau. Voor onze expansie in Nederland zijn we op zoek gegaan naar een sterke AV distributeur. We zijn dan ook trots dat Van Domburg Partners de iBoardtouch schermen heeft opgenomen in haar product range. Van Domburg Partners is een value add distributeur die de propositie van iBT op de juiste wijze kan uitdragen en de vertaalslag kan maken naar de wensen en behoeften van hun partners. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking met Van Domburg Partners.”

Meer informatie

Over Van Domburg Partners
Van Domburg Partners is in Nederland de grootste value add distributeur van professionele displays en andere audiovisuele technologieën voor de zakelijke markt. Met onze ruime ervaring brengen wij partners bij elkaar en creëren nieuwe inzichten m.b.t. innovatieve projecten. Onze support laat zich het best omschrijven met het 4K-principe: klant, kennis, kwaliteit en korte levertijd. Het team van Van Domburg Partners werkt met volle passie en inzet om deze kernwaarden waar te maken.

Avocor benoemt Aplusk als distributiepartner

Plantronics onthult nieuwe gewaagde kleuren voor BackBeat FIT