in

Pure lanceert drie nieuwe producten tijdens IFA 2016

Pure presenteerde gisteren tijdens Showstoppers voorafgaand aan IFA 2016 in Berlijn drie nieuwe producten – Alle producten zijn voorzien van de nieuwste functies met optimale kwaliteit.

• Iconische Evoke serie evolueert met drie nieuwe modellen en kleurendisplay
• Breng kleur in je interieur met de Elan E3
• Ideale wake up call met de Siesta S2 wekker- en digitale radio

De iconische Evoke serie breidt uit met maar liefst drie modellen; de Evoke H3, H4 en H6. Opstaan is geen probleem meer met de nieuwe Siesta S2, een nieuwe wekker- en digitale radio en aanvulling op de populaire Siesta serie. Tot slot wordt ook de compacte en veelzijdige Elan E3 in vier verschillende kleuren uitgebracht.

Evoke evolutie
Alle uitvoeringen in deze nieuwe Evoke serie komen met een nieuw fullcolour TFT-display, keukenwekker, verbeterde audiokwaliteit en Bluetooth-verbinding voor het streamen van muziek. Het control wheel op de H3 maakt digitaal radio luisteren makkelijker dan ooit. De H4 en H6 zijn uitgerust met een intuïtieve Snoozehandle. De Evoke H3 en H4 zijn afgewerkt met echt eikenhout en walnoothout. De Evoke H6 is verkrijgbaar in eikenhout.

Elan E3: Ideaal voor binnen en buiten
Door het compacte formaat is de Elan E3 een veelzijdige digitale radio, ideaal om binnen-en buitenshuis te gebruiken. Naast de kleurrijke behuizing is de Elan E3 ook voorzien van een 2.8” fullcolour TFT-display. De Elan E3 heeft daarnaast ook nog een digitale klok, twee alarmen en een keukenwekker. De radio is verkrijgbaar in het zwart, rood, blauw en grijs en werkt op stroom of batterij.

Siesta S2: Wake up call
De S2 is de meest recente uitvoering van de populaire Siesta serie en voorzien van een randloos display en optimaal digitaal geluid. De nieuwe wekkerradio is van hoge kwaliteit met een eigentijdse stijl en een gemakkelijk af te lezen CrystalVue display. De radio is verkrijgbaar in het wit of grafiet. 

Alle modellen hebben een standaardgarantie van drie jaar en zijn beschikbaar bij geselecteerde retailers.

Razer ManO’War 7.1 brengt krachtige prestaties naar elk platform

Canon’s stijlvolle en compacte drie-in-een printers voor thuis