in

NETGEARs nieuwe 802.11AC Wireless Access Point verbetert wifidekking in kleinere kantoren

NETGEAR lanceert de Dual Band 802.11ac Wireless Access Point (WAC104) voor kleine kantoren en thuisgebruikers.

Met deze goedkope en gebruiksvriendelijke oplossing kunnen gebruikers het bereik van hun draadloze netwerk aanzienlijk verbeteren.

Het NETGEAR WAC104 Access Point (AP) ondersteunt gelijktijdige dual band en biedt een gecombineerde doorvoer tot 1,2Gbps* (300Mbps bij 2. 4GHz en 867Mbps bij 5GHz*). Dat is vier keer sneller dan 802.11n-netwerken uit vorige generaties. Het WAC104 AP werkt op maximale snelheid samen met oudere apparatuur, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid van de verbinding met de nieuwste apparaten die werken met 802.11ac.

Het WAC104 AP is een standalone device dat bij uitstek geschikt is voor gebruik in kleinere gebouwen, zoals een tandartspraktijk of klein hotel. Het AP beschikt over vier ethernetpoorten en is dankzij het flexibele ontwerp zowel op bureaus te plaatsen als aan de muur te hangen, afhankelijk van wat het beste uitkomt in de specifieke situatie.

“Eigenaren van kleine bedrijven en mensen die thuiswerken zijn vaak hun eigen netwerkbeheerders. Dankzij 20 jaar ervaring op de thuiskantoormarkt weten we wat er nodig is: een betaalbare plug-and-play oplossing die betrouwbaarheid combineert met goede prestaties”, zegt Richard Jonker, vice president of product line management voor het MKB bij NETGEAR. “Met het WAC104 Access Point kunnen gebruikers de prestaties van hun netwerk snel en gemakkelijk upgraden naar de nieuwste 802.11ac wifitechnologie. Met de installatiewizard en gebruiksvriendelijke interface zijn zowel technische als minder technische gebruikers binnen enkele minuten klaar.”

Belangrijkste technische eigenschappen:
• Superieure prestaties (1.2Gbps*)
• Gelijktijdige Dual Band 802.11ac, compatible met 802.11n
• Gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface en one-touch connectiviteit
• Standalone AP-modus zorgt voor maximale doorvoer naar meerdere verbonden draadloze clients
• Wireless Mesh-modus voor samenwerking met andere AP’s
• Uitgebreide beveiligingsopties met WPA, WPA2 en MAC-adres Access List
• Vier ethernetpoorten om apparaten bedraad aan te sluiten
• Externe antennes maximaliseren dekking

Prijzen en beschikbaarheid
De WAC104 is beschikbaar bij zowel geautoriseerde NETGEAR-partners als via andere verkoopkanalen. Een adviesprijs is op verzoek beschikbaar.

* Maximale draadloze snelheid op basis van IEEE standaard 802.11 specificaties. Doorvoersnelheid van data en draadloze dekking variëren: omgevingsfactoren verlagen de doorvoer en dekking. NETGEAR geeft niet de garantie dat het product met eventuele toekomstige standaarden zal werken.

Enerverend vliegen met de Parrot alles-in-één vrijetijdsdrone

DigiFocus: MB reduceren: zo moet dat!