in

DigiGames: Battlefield 1, Batman Arkham VR, Lego Harry Potter Collection

En daar zijn we weer, dit keer voor ieder wat wils – De VR versie van Batman gaan we later dit jaar ook nog gebruiken voor de review van de Sony Playstation VR bril DigiTest.

Battlefield 1
Battlefield 1 wordt nu al wereldwijd door de critici geprezen: het spel heeft 45 prijzen gewonnen. Battlefield 1 won onder andere de prijs voor Best Action Game op de E3 bij de Official Game Critics Awards en tevens de Consumer Award bij de Official Gamescom Awards. Daarnaast wordt het spel geprezen vanwege de totale oorlogservaring in de multiplayer mode en de indrukwekkende remake van de Grote Oorlog via de singleplayer War Stories.
Platforms: PC, Xbox One, PS4
Review: pu.nl

Batman Arkham VR
BatmanTM: Arkham VR dompelt de spelers onder in het universum van de Dark Knight als ze Gotham City ervaren door de ogen van ‘s werelds beste detective. Spelers duiken diep in een gloednieuw Batman: Arkham mysterie: degene deze virtuele wereld binnen gaan moeten denken als Batman en zijn legendarische gadgets gebruiken om het mysterie te ontrafelen dat de levens van zijn bondgenoten bedreigt.
Platforms: PC, Xbox One, PS4
Review: ing.com

Lego Harry Potter Collection
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Group hebben vandaag de lancering van de LEGO® Harry PotterTM Collection aangekondigd. Met deze compilatie worden LEGO® Harry PotterTM: Years 1-4 en LEGO® Harry PotterTM: Years 5-7 voor het eerst uitgebracht voor de PlayStation®4, met beide populaire games geremasterd op één schijf.
Platforms: PS4
Review year 1-4: ing.com
Review year 5-7: ing.com

DigiTip: Plantronics BackBeat PRO-headset

Nacon GC-400ES: De ultieme PC-controller is verkrijgbaar vana 28 oktober