in

AOC lanceert 35 inch curved AGON monitor voor extreme game ervaring

Optimale ronding van 2000 millimeter is perfect voor gamers – AOC onthult vandaag de AG352QCX, hun nieuwe 35 inch curved AGON premium gaming monitor in ultra wide formaat.

De buitengewoon kleine ronding van 2000 millimeter vergroot het gezichtsveld flink en vergroot de waarneming van diepte enorm. Hierdoor wordt het meest meeslepende gevoel voor gamers gecreëerd. De AG352QCX werkt alle motion blur en tearing weg met een verversingssnelheid van 200 Hz en Adaptive-Sync Technology. Daarnaast hebben gamers een voordeel met de Low Input Lag Mode en Shadow Control. De Low Input Lag Mode zorgt voor een directe uitvoering van commando’s via de muis, het keyboard of de gamepad. De AOC Shadow Control verlicht te donkere gebieden en maakt te lichte gedeelten donkerder, zonder dat dit de rest van het scherm aantast.

Ergonomisch gezien is de AG352QCX ook hoogstaand. Enthousiaste gamers kunnen met gemak langere perioden achter elkaar gamen dankzij de Flicker-Free Technology, die vermoeidheid van de ogen tegengaat. De Low Blue Light Technology, die schadelijk blauw licht vermindert, draagt hier verder aan bij. De AOC ErgoBase maakt het voor gebruikers mogelijk om de monitor te verstellen naar voorkeur, zodat gamers een ergonomisch verantwoorde en comfortabele houding kunnen aannemen tijdens het gamen.

AOC maakt het voor gamers ook mogelijk om hun eigen twist aan het scherm te geven doordat er LED-lichten zijn bevestigd op de onderste rand aan de achterkant van de monitor. Hiermee kunnen gamers hun monitor extra allure geven in sterk, medium of zwak rood, groen en blauw licht.

De AOC AGON AG352QCX ligt vanaf december 2016 in de elektronicawinkels voor een adviesprijs van € 799,-.

Nederlandse startup Flow.ai mag pilot project starten bij Media Markt

Explosieve toename van gebruikte computerapparatuur