in ,

Nieuwe draagbare LG laserprojector voor echte filmfanaten

LG ProBeam levert 2.000 lumen, is zeer compact en maakt zijn debuut tijdens CES 2017 – LG introduceert tijdens CES 2017 volgende maand een nieuwe laserprojector.

De LG ProBeam biedt de ideale thuisbioscoop kijkervaring. De laserprojector is speciaal ontwikkeld voor consumenten die niet alleen hoge eisen stellen aan de performance, maar ook de mogelijkheid willen hebben om overal van films en tv-programma’s te genieten.

De LG ProBeam, model HF80J, is ideaal voor de thuisbioscoopbeleving. De projector is uitgerust met een geavanceerde lasermotor waardoor consumenten zelfs in een verlichte ruimte van een scherp beeld kunnen genieten. Door het slanke en gestroomlijnde design en de innovatieve I-vormige lasermotor is de LG ProBeam nog eenvoudiger mee te nemen. Het is, met een gewicht van slechts 2,1 kg, de lichtste full HD-laserprojector met een helderheidsbereik van 2.000 lumen. Daarnaast past het design van de LG ProBeam binnen ieder interieur.

Door de innovatieve Sound Sync Adjustment kan de LG ProBeam worden verbonden met iedere bluetooth speaker of koptelefoon. Daarnaast maakt de draadloze mirroring-optie van de LG ProBeam gebruik van Miracast om content van smart devices eenvoudig te projecteren op grote projectieschermen.

De automatische keystone-instellingen maken het mogelijk om snel de beste beeldinstellingen te vinden. Met de Magic Remote Control is het bovendien eenvoudig om te navigeren binnen LG’s webOS-interface. Het gebruiksvriendelijke webOS, dat ook wordt toegepast bij LG’s smart tv’s, biedt consumenten toegang tot een groeiend aantal streamingdiensten en programma’s op basis van hun eigen voorkeuren.

“Als wereldwijd leider in LED-projectoren met veel ervaring in de home entertainment-sector, zijn wij ervan overtuigd dat de eerste laserprojector een groot succes gaat worden bij consumenten”, stelt Brian Kwon, president van LG Home Entertainment Company. “We zijn er trots op dat we de thuisbioscoopbeleving verder verbeteren.”

Sony introduceert de compacte 50x Super Zoom Cyber-shot HX350

DigiTest & Winactie: TvBox Pro