in

Toshiba verbetert zakelijke laptops met 7e generatie Intel Core-processors

7e generatie Intel Core-processors biedt grotere prestaties, langere acculevensduur en de mogelijkheid om meer applicaties tegelijk te draaien.

Toshiba Information Systems Benelux rust vanaf heden modellen van de drie belangrijkste zakelijke laptopseries uit met Intel® Core ™-processors van de 7e generatie: de Satellite Pro, Tecra en Portégé. Met de toevoeging van de nieuwste Intel® Core™-processoren aan deze apparaten voor bedrijven in alle soorten, maten en sectoren, kunnen ondernemingen variërend van MKB tot corporate hun werknemers uitrusten met de nieuwste technologie voor veilig, efficiënt en mobiel werken.

Betere prestaties voor elk soort bedrijf
Enkele van de opgefriste modellen zijn de Portégé A30-D en de Tecra A40-D, A50-D en Z50-D. De Portégé A30-D, die is gebouwd om premium-prestaties te leveren, is een slanke lichtgewicht – slechts 1,5 kg – met een groot aantal aansluitmogelijkheden en een acculevensduur van maximaal vijftien uur, waarmee gebruikers minimaal een hele werkdag productief kunnen zijn, ongeacht waar ze hun werkzaamheden verrichten.

De geüpgradede Tecra-serie wordt aangevoerd door de 15,6” Tecra Z50-D, voor iedereen die een krachtige desktop-vervanger zoekt die nog steeds voldoet aan de bedrijfsspecifieke veiligheid- en mobiliteitseisen van de hedendaagse professionele omgeving, onder andere door de biometrische vingerafdrukscanner en de optionele twee-factor-authenticatie.

Het gemeenschappelijk concept van deze zakelijke producten, met de focus op productiviteit, is autonome connectiviteit. Dit vertaalt zich in een uitgebreid scala aan poorten en slots, zodat gebruikers zich er niet druk over hoeven te maken of ze de juiste dongle wel bij zich hebben, maar zich kunnen concentreren op het werk dat gedaan moet worden. De meeste 15-inch modellen zijn ook uitgerust met een USB-C poort.

Voor het MKB zijn verder vijf apparaten uit de Satellite Pro-serie aangepakt, namelijk de Satellite Pro A30-D, A40-D en A-50D en de Satellite Pro-D R40 en R-50D. De Satellite Pro-serie, ontwikkeld voor het onderwijs en kleine en middelgrote bedrijven, biedt betaalbare en betrouwbare apparaten die nu zorgen voor nóg hogere productiviteit en efficiëntie, of ze nu in het klaslokaal, op kantoor of onderweg worden ingezet.

Mobiele prestaties én veiligheid
De nieuwe 7e generatie Intel® Core-processors staan bij alle series garant voor hogere prestaties. Gecombineerd met Toshiba’s ervaring en expertise op het gebied van technologische innovatie kunnen bedrijven volop – en, dankzij de verbeterde acculevensduur, nóg langer – profiteren van de krachtige Intel-technologie.

Alle Toshiba-apparaten varen bovendien wel bij de investeringen die het bedrijf heeft gedaan in zijn eigen BIOS, met een dubbele beveiligingslaag die het risico van inmenging door derden in het productieproces – wat een device kan opleveren dat kwetsbaarder is voor aanvallen – elimineert. Krachtige beveiligingstools als Trusted Platform Module (TPM) en een vingerafdrukscanner zorgen voor nog meer gemoedsrust.

Verkrijgbaarheid
De geüpdatete versies van alle bestaande apparaten zullen in de loop van het eerste kwartaal van 2017 leverbaar zijn in de Benelux.

LG zet nieuwe standaard voor high-end Super UHD-televisies met Nano Cell-technologie

Sony breidt de 4K HDR TV-lijnuit met de nieuwe X-serie en A-serie