in

NETGEAR kondigt vandaag op CES in Las Vegas nieuwe producten aan

Arlo babymonitoring camera, Nighthawk gaming en media switch, 4G LTE modems, ReadyNAS series en virtually anywhere web managed-switches.

Arlo™ Baby Smart HD Monitoring Camera (ABC1000) waakt over de kleinste gezinsleden
Nighthawk S8000 8-port Gaming and Media Switch (GS808E) voor gamen in VR en streamen van HD-media

4G LTE Modem 1120, 4G LTE Modem 1121 met PoE en het 4G LTE Modem 2120 bieden instant 4G/LTE-connectiviteit voor alle apparaten en uitrusting op tijdelijke werkplekken.
ReadyNAS Network Attached Storage (NAS) productfamilie: RN420, RN520 and RN620, de ultieme netwerkopslagplatformen voor het MKB
Virtually anywhere web managed-switches, bedoeld voor voeding van moeilijk bereikbare Power-Over-Ethernet (PoE+) devices

1. Arlo Baby smart monitoring HD-camera waakt over de kleinste gezinsleden

NETGEAR lanceert de Arlo™ Baby Smart HD Monitoring Camera (ABC1000), die een eervolle vermelding op CES 2017 kreeg voor uniek en innovatief productontwerp. De Arlo Baby combineert babymonitoring met een schattig uiterlijk, en biedt met zijn uitgebreide functionaliteiten uitkomst aan drukke ouders. Arlo Baby en de andere producten uit de prijswinnende Arlo-reeks worden deze week gedemonstreerd op CES 2017.

2. NETGEAR introduceert Nighthawk Switch voor gamen in VR en streamen van HD-media

NETGEAR lanceert een veelzijdige, eenvoudig in te stellen Layer 2-switch voor professioneel gamen en streamen van HD media. De Nighthawk S8000 8-port Gaming and Media Switch (GS808E) biedt geavanceerde maar gebruiksvriendelijke switching-technologie, verpakt in een modern ontwerp dat niet misstaat in huis. De Nighthawk is de ideale manier om Playstation®, Xbox®, Wii® en andere gameconsoles met het netwerk te verbinden. De switch wordt deze week tentoongesteld op CES 2017.

3. NETGEAR 4G-modem zorgt voor internet op plekken zonder kabel of DSL

NETGEAR breidt zijn portfolio uit met twee nieuwe 4G-modems die een eenvoudige en betrouwbare verbinding garanderen. Het NETGEAR 4G LTE Modem 1120, 4G LTE Modem 1121 met PoE en het 4G LTE Modem 2120 bieden instant 4G/LTE-connectiviteit voor alle apparaten en uitrusting op tijdelijke werkplekken. Daarnaast kunnen ze als backup dienen voor het primaire breedbandnetwerk. NETGEAR demonstreert de nieuwe modems deze week op CES 2017.

4. NETGEAR biedt ultieme prestaties en databeveiliging in drie nieuwe ReadyNAS-series

NETGEAR kondigt drie nieuwe series aan in zijn prijswinnende ReadyNAS Network Attached Storage (NAS) productfamilie: RN420, RN520 en RN620. De nieuwe desktop NAS-oplossingen vormen de ultieme netwerkopslagplatformen voor het MKB. Met vijf niveaus van databescherming, een 10 gigabit copper ethernet (10GbE) netwerkinterface op geselecteerde modellen en uitbreidbare opslagcapaciteit bieden de nieuwe producten op basis van Intel-technologie buitengewone prestaties, veelzijdigheid en schaalbaarheid.

5. Nieuwe NETGEAR switches zorgen overal voor Power over Ethernet

NETGEAR lanceert twee nieuwe Virtually Anywhere Web Managed-switches, bedoeld voor voeding van moeilijk bereikbare Power-Over-Ethernet (PoE+) devices. Het innovatieve mountingsysteem van de nieuwe ProSAFE® 8-poort Gigabit Ethernet Web Managed PoE+ Click Switch (GSS108EPP) en de ProSAFE Easy-Mount 8-poort Gigabit Ethernet PoE+ Web Managed Switch (GS408EPP) biedt ultieme flexibiliteit bij het plaatsen, zodat PoE+ overal waar nodig beschikbaar is.

Linksys en Rivet Networks werken samen aan gaming-router

PowerVision lanceert PowerRay onderwaterdrone