in

ASUS onthult nieuwe smartphones op CES 2017

ASUS Chairman Jonney Shih heeft op consumentenelectronica beurs CES 2017 in Las Vegas de nieuwste smartphones van ASUS onthuld: de ZenFone AR en ZenFone 3 Zoom.

De ZenFone AR is ‘s werelds eerste smartphone die zowel Tango als Daydream ondersteunt, respectievelijk de augmented reality (AR)- en virtual reality (VR)-technologieën van Google. De ZenFone 3 Zoom is speciaal gemaakt voor fotografie, met ’s werelds beste smartphone-camera en een krachtige, 5000mAh-batterij.

ZenFone AR: virtueel verstoppertje spelen in je eigen huis
ZenFone AR gebruikt TriCam™, een systeem met drie camera’s dat de telefoon bewegingen en diepte laat herkennen. De augmented reality-mogelijkheden van ZenFone AR openen een wereld van spannende nieuwe applicaties. In de toekomst kunnen consumenten meubels van webshops in hun woonkamer projecteren om te zien hoe ze zouden passen of verstoppertje spelen met een game-personage in hun eigen huis.

Daydream is Google’s platform voor mobile VR en wordt ondersteund door ZenFone AR, waardoor gebruikers nieuwe fictionele werelden kunnen verkennen of games op een geheel nieuwe manier kunnen ervaren. “Onze smartphones zijn al onmisbaar in ons dagelijks leven, maar wij geloven dat ze nog meer kunnen doen. We zijn erg verheugd dat we de Tango-technologie hebben kunnen verwerken in de ZenFone AR, en dit naar meer mensen kunnen brengen,” aldus Johnny Lee, Directer of Engineering bij Tango.

De ZenFone AR is uitgerust met een geoptimaliseerde Qualcomm Snapdragon 821-processor en heeft een 23MP camera.

ZenFone 3 Zoom: 2,5 keer betere lichtgevoeligheid dan iPhone 7
ASUS ZenFone 3 Zoom is een 5,5 inch-smartphone die speciaal ontworpen is voor fotografie. De smartphone heeft een 12X zoom dual-camera-systeem met twee 12MP camera’s: één 25 mm lens met een diafragma van f/1.7 en een tweede met een 59 mm lens die 2.3X optische zoom biedt. Gebruikers hebben zo altijd de goede lens, of het nu gaat om een portret of een ver weg gelegen shot. Het verbeterde TriTech+ autofocus-systeem kiest automatisch tussen drie autofocus-technologieën en kan nauwkeurige focus bereiken in slechts 0,03 seconden, zelfs bij bewegende subjecten. ZenFone 3 Zoom is de eerste ASUS-smartphone met SuperPixel camera-technologie, die ongelofelijk snel scherpstelt en ook ’s nachts scherpe foto’s maakt. In combinatie met ASUS’ exclusieve hardware heeft de ZenFone 3 Zoom 2,5 keer betere lichtgevoeligheid dan Apple® iPhone® 7 Plus* en 10 keer zoveel als een gemiddelde smartphone.**

ZenFone 3 Zoom is ’s werelds dunste smartphone met een 5000mAh-batterij en weegt slechts 170 gram. In combinatie met de efficiënte Qualcomm Snapdragon 625-processor, heeft de ZenFone 3 Zoom een standby-tijd van 42 dagen.

Sony breidt de 4K HDR TV-lijnuit met de nieuwe X-serie en A-serie

Media Markt stelt testteam samen van klanten met passie voor elektronica