in

Amazon lanceert volledig nieuwe Kindle-lijn; Kindle, Kindle Scribe en de gloednieuwe Kindle Paperwhite

Amazon lanceert vandaag een volledig nieuwe Kindle-lijn: een Kindle Scribe, de snelste Kindle Paperwhite ooit en een nieuwe Kindle in een leuke nieuwe Matcha-groene kleur.

  • Kindle Scribe komt met een papierachtig scherm en nieuwe schrijfervaringen in boeken
  • De gloednieuwe Kindle Paperwhite is de dunste en snelste ooit – met [30]% snellere paginavorming
  • De nieuwe Kindle is het meest compacte en betaalbare apparaat, nu in een leuke nieuwe Matcha-kleur

“Klanten houden van Kindle en lezen meer dan ooit op hun apparaten. “Vorig jaar hadden we onze hoogste verkoopcijfers in 10 jaar, waarbij de meeste apparaten gekocht werden door nieuwe Kindle-klanten,” Eric Saarnio, vice president van Amazon Devices International. “We zijn enorm verheugd om onze klanten een compleet nieuw aanbod Kindles te bieden en blijven gefocust op elk detail om de best mogelijke ervaring voor hen te leveren.”

“Ons nieuwe aanbod heeft voor ieder wat wils”, zegt Emma Gilmartin, directeur van Kindle Europe. “De Kindle Scribe verandert het schrijven in boeken en het maken van notities, en je vliegt door je favoriete boeken met de nieuwe Kindle Paperwhite – onze snelste Kindle ooit.”

Kindle Scribe – Een Kindle en digitaal notitieboek in één

De geheel vernieuwde Kindle Scribe combineert alle voordelen van een e-reader met een krachtig notitieapparaat. Het display is uitgerust met een nieuw wit frame en een scherm met een glad, papierachtige textuur waardoor het eruit ziet én voelt alsof je schrijft op een vel papier. Daarbij maken de 300 ppi teksten scherp en duidelijk wanneer je schrijft of leest.

De premium pen is met precisie ontworpen om het juiste gewicht en balans te bieden, waardoor het voelt alsof je een echte pen vasthoudt. De zachte tip van de gum, geeft je daarna het gevoel alsof je het scherm na gebruik schoon moet vegen.

De nieuwe Kindle Scribe biedt een unieke schrijfervaring in het boek. Met Active Canvas schrijf je je gedachten direct in het boek als je geïnspireerd raakt. Je notitie wordt onderdeel van de pagina en de tekst vloeit er dynamisch omheen. Als je de lettergrootte aanpast, de lettertypestijl wijzigt of de lay-out van het boek verandert, blijft de notitie precies zichtbaar waar je die had staan, zodat je geen enkele betekenis of context mist.

Kindle Paperwhite: onze snelste Kindle tot nu toe

De geheel nieuwe Kindle Paperwhite is onze snelste tot nu toe. Scrollen door je Kindle-bibliotheek of Store gaat nog sneller, een pagina omslaan gaat nu 25% sneller. Het scherm maakt gebruik van een oxide Thin-film transistor, waardoor het de hoogste contrastverhouding biedt van alle Kindle Paperwhites. Tekst en afbeeldingen springen hiermee echt van het scherm. Het grotere 7-inch scherm is een primeur voor Kindle Paperwhite, toch is het ook de dunste Kindle Paperwhite ooit. Daarnaast biedt de batterij een gebruiksduur tot drie maanden.

Kindle Paperwhite is waterdicht met 16 GB opslagruimte voor duizenden boeken, en wordt geleverd in de kleuren Framboosrood, Jadegroen en Zwart. De Kindle Paperwhite Signature Edition wordt geleverd met 32 GB opslagruimte, optioneel draadloos laden en automatisch aanpassende lamp. De Kindle Paperwhite Signature Edition wordt geleverd in Zwart Metallic, Framboosrood Metallic en Jadegroen Metallic.

Kindle: onze meest compacte Kindle, nu in Matcha

Met een gewicht van slechts 158 gram is het nieuwe instapmodel Kindle klein genoeg om in je hand te passen of zelfs in je broekzak mee te nemen. Toch zit hij boordevol premium Kindle-functies. Het heeft een Glare-free scherm van 300 ppi, met snellere pagina omslagen, een hogere contrastverhouding en een verlichting die 25% helderder is bij de maximale instelling, en is daarmee net zo helder als Kindle Paperwhite. Hij wordt geleverd in een leuke en frisse nieuwe Matcha-kleur, gaat weken mee op één laadbeurt en heeft 16 GB opslagruimte voor duizenden boeken. Dit alles maakt Kindle het ideale apparaat om op te lezen, waar je ook bent.

Duurzaamheid, prijzen en beschikbaarheid

  • Kindle is vanaf nu verkrijgbaar voor €119,99.
  • Kindle Paperwhite is binnenkort beschikbaar.
  • Kindle Paperwhite Signature Edition is binnenkort beschikbaar
  • De nieuwe Kindle Scribe is binnenkort beschikbaar

Ons nieuwe Kindle-assortiment wordt geleverd in verpakkingen die gemiddeld 99% op houtvezels gebaseerde materialen uit verantwoord beheerde bossen of gerecyclede bronnen bevatten.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Van retail tot beveiliging: IoT innovaties die een impact hebben op jou

DigiTip: omajin draadloze beveiligingscamera & Solar camera