in ,

Arlo lanceert de pro 4-camera met directe wi-fi connectiviteit voor de snelste installatie ooit

Arlo Europe heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwste beveiligingsapparaat, de Arlo Pro 4 met een 2x snellere installatie dankzij de directe Wi-Fi-connectiviteit.

Snelste installatie tot nu toe

De Pro 4 beveiligingscamera is een evolutie op de bekroonde Pro 3 camera. Met dezelfde high tech opties, maar zonder de noodzaak voor de SmartHub is de Pro 4 nog sneller en gemakkelijker te installeren. De Pro 4 is 100% kabelvrij en kan door de gebruiker zelf in enkele minuten worden geïnstalleerd en door middel van een QR-code met de app worden verbonden. Zo beveilig je jouw meest dierbare eigendommen binnen een mum van tijd. Eenmaal geïnstalleerd geeft de krachtige 2K HDR-videoresolutie een gedetailleerd beeld en kun je tot 12x zonder kwaliteitsverlies inzoomen op belangrijke kenmerken die kunnen helpen bij het identificeren van een verdachte. Met een breed weergaveveld van 160 graden houd je ook de meest kwetsbare delen van jouw eigendom in de gaten.

Neem onmiddellijk actie

De Pro 4 stuurt direct bewegingswaarschuwingen naar je telefoon wanneer beweging wordt gedetecteerd. Als het een indringer is kun je ervoor kiezen om de ingebouwde sirene automatisch af te laten gaan of om de sirene te activeren vanuit de Arlo-app. De Arlo Pro 4 is voorzien van Color Night Vision zodat je zelfs in het donker de belangrijke details kunt zien. Krachtige, geïntegreerde spotverlichting helpt ongewenste bezoekers ook ‘s nachts af te schrikken. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de kristalheldere tweewegs-audio via de ingebouwde microfoon en luidspreker van de camera op afstand iedereen in het huis horen en duidelijke gesprekken voeren.

Geavanceerde bescherming met SMART-beveiliging

Koppel de Arlo Pro 4-camera aan een maandelijks Arlo SMART-beveiligingsplan om jouw smart home beveiliging verder te personaliseren en te beheren. SMART biedt geavanceerde detectiefuncties die worden aangedreven door kunstmatige intelligentie om effectief onderscheid te maken tussen mensen, dieren, voertuigen en pakketten, zodat je nog sneller een potentiële bedreiging kunt identificeren en actie kunt ondernemen. Bovendien stelt Smart gebruikers in staat om nog sneller te reageren door het gepatenteerde lock screen en geeft het de mogelijkheid om video’s in de cloud op te slaan en terug te kijken.

Met een adviesprijs van € 249,99 euro is de Arlo Pro 4-camera beschikbaar op Amazon en andere geautoriseerde Arlo-retailers.

Ga voor meer informatie over het volledige assortiment Arlo Smart Home-producten en -diensten naar www.arlo.com/nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Nederlander hamstert massaal mobiele telefoons

Samsung verhoogt de lat voor slimme robotstofzuigers met de Jet Bot AI+