in

Een appje hier en een appje daar met Betty Blocks

Tussen 2019 en 2020 werden er dagelijks gemiddeld 250 miljoen apps gedownload. Dat aantal blijft maar groeien, en de hoeveelheid apps in de App- en Play Stores natuurlijk ook.

Steeds meer bedrijven beseffen ook dat een interne app voor bepaalde functies zoals agenda’s of facility management heel handig kan zijn. Bij development komt echter vaak erg veel tijd, ervaring en geld kijken. Daarnaast is er al een groot tekort aan écht vaardige developers, waardoor er meer en meer apps rondgaan van lage kwaliteit. De oplossing? Betty Blocks

Software-oplossingen

Betty Blocks stelt fusieteams – werknemers van zowel de business als IT – in staat om gemakkelijk samen software te bouwen. Daardoor zal de time-to-market een stuk beter zijn en zal innovatie versnellen. Het platform stelt Citizen Developers, of zakelijke gebruikers in staat om hun eigen interne software-oplossingen te creëren. In dit het proces elimineren zij zelf dus een hoop knelpunten, zoals hiaten in de technologie, te belastend beroep op IT, app sprawl, en zelfs schaduw-IT.

“Door Betty Blocks software kan binnenkort iedereen een applicatie bouwen.”

Betty Blocks zit een beetje tussen een no-code en een low-code platform in. Door de no-code functie kan je er prima mee overweg met minimale ervaring in coderen, door gebruik te maken van de verschillende drag-and-drop functies. De low-code functie zorgt ervoor dat professionele developers nog steeds hun creatieve coderings-vrijheden erop los kunnen laten.

No-code bouwstenen

Door de aanpak van softwareontwikkeling radicaal te veranderen, worden ondernemingen wendbaarder, verbeteren ze de concurrentiewaarde en vergroten ze de betrokkenheid van hun werknemers. Moderne ontwikkelaars zullen steeds meer templates en no-code bouwstenen gebruiken om apps te bouwen zonder te coderen, apps aan te sluiten op het bestaande bedrijfsapplicatielandschap, en de IT-afdeling meer controle te geven over shadow-IT.

No-code / low-code

Als je als non-developer altijd al een nieuwe app wilde implementeren binnen je bedrijf, is Betty Blocks een goeie plek om te beginnen. En je bent niet de enige, want 80% van de applicaties binnen MKB en corporaties wordt tegen 2024 buiten de IT gebouwd, dankzij no-code / low-code tools zoals Betty Blocks.

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

WINACTIE Trust Bayo: de muis die de belasting op je arm en pols vermindert