april, 2018

20aprHele dagFeaturedICT2018where IT all comes together

Meer

Event details

Na jarenlang de ICTVakdag te hebben georganiseerd, is het nu tijd voor iets nieuws. Afgelopen maanden hebben wij veelvuldig overlegd met diverse partners en deelnemers van ICTWaarborg en daaruit kwamen duidelijke wensen naar voren: één dag voor de gehele ICT-branche waarop je in gesprek gaat met alle disciplines uit het kanaal. Een dag waarop je geïnformeerd wordt over ontwikkelingen en innovaties, maar ook bijgepraat wordt over veranderende wetgeving en bedrijfsmatige wijzigingen om ook in de toekomst sterk in de markt te staan. Met deze wensen is ICT2018 ontstaan; laat je inspireren op de beursvloer, verstevig je netwerk en bezoek het congres en de kennissessies. ICT2018: where IT all comes together.

Een nieuw concept vraagt om een nieuwe, hypermoderne locatie. Ik ben trots te kunnen vertellen dat ICT2018 plaatsvindt in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Deze splinternieuwe locatie is voorzien van alle gemakken, comfort en technische snufjes, waarmee we van ICT2018 een top event maken. En niet onbelangrijk; makkelijk bereikbaar én gratis parkeren.

ICT2018 biedt exposanten diverse mogelijkheden om met branchegenoten in contact te komen. Zo is er de bekende beursvloer waar je de hele dag bezoekers kunt ontvangen. Je kunt je via deze link aanmelden als exposant. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om branchegenoten te ontvangen in het sfeervolle ‘Business Meeting Point’ of bij je eigen kennissessie in één van de break-out-suites. En natuurlijk zijn er ook verschillende mogelijkheden voor extra exposure en branding, zowel tijdens als voorafgaand aan ICT2018. Bekijk hier de plattegrond om een indruk te krijgen.

Ik kan je nu al zeggen; ICT2018 is hèt ICT-event van het jaar!

Tijd

Hele dag (Vrijdag)

Locatie

Midden Nederland Hallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

X