in

HP introduceert nieuwe generatie Color LaserJet Pro M100 en M200 series

Verbeterde printervaringen, duurzaam ontwerp, geavanceerde beveiligingsoplossingen en krachtige prestaties voor dagelijks gebruik – HP onthulde de nieuwste editie van de HP Color LaserJet Pro M100- en M200-series.

De nieuwste M100- en M200-series zijn ontworpen om gebruikers het gemak, de veiligheid en de prestaties te bieden die ze zoeken in een werkomgeving.

“Professionals zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun productiviteit te verhogen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en prestatie”, aldus Bob ter Boekhorst, Category Manager Home Printing Solutions, HP Inc. “Om de beste printervaringen, duurzaam ontwerp, geavanceerde beveiligingsoplossingen en krachtige prestaties te bieden voor optimale efficiëntie, hebben we onze HP Color LaserJet Pro M100 en M200 serie opgefrist.”

Til productiviteit naar een hoger niveau met de HP Smart App1

De levensstijl van professionals verandert continu en daarom wordt de vrijheid om overal te kunnen werken steeds belangrijker. Met de nieuwste HP Color LaserJet Pro M100 en M200 series, en de functie Smart Tasks in de HP Smart App, kunnen gebruikers nu snel en eenvoudig documenten printen, scannen en kopiëren – direct vanaf hun telefoon.

De HP Smart App bespaart je tijd door de Smart Tasks en door het organiseren van documenten, wat 50% sneller gaat2. Met Smart Tasks via de HP Smart App op je smartphone kan je:

  • Snel documenten scannen en heb je al je content op bedrijfssoftware zoals QuickBooks, Dropbox en Google Drive
  • Notificaties krijgen bij het printen, scannen of kopiëren van documenten
  • Overal waar je bent inktsupplementen bestellen4

Verbeterde veiligheid

De bijgewerkte HP Color LaserJet Pro M100 en M200 series integreren essentiële beveiligingsfuncties zoals basisencryptie en wachtwoordbeveiliging om het apparaat, persoonlijke gegevens en zakelijke documenten te beschermen en te beveiligen wanneer je print.

De M200-serie bevat ook oplossingen die de verdediging tegen zwakke plekken in de beveiliging versterken. De belangrijkste functies zijn onder andere automatische firmware-updates om aanvallen op te sporen en te stoppen, en dual-band Wi-Fi® voor snellere, betrouwbaardere verbindingen op draadloze modellen5.

Krachtige prestaties

De HP Color LaserJet Pro M100 en M200 serie worden geleverd met originele HP Toner cartridges met JetIntelligence topprestaties op het gebied van professionele printkwaliteit ondersteunen. Met ingebouwde draadloze en Ethernet-netwerkmogelijkheden leveren de M100 en M200-serie ook snellere, meer betrouwbare verbindingen met dual-band Wi-Fi6.

Zowel de M100- als de M200-serie ondersteunen het printen van hoge volumes, bieden hoge afdruksnelheden7, en de opties om te scannen, kopiëren en faxen. Bovendien kan je met de M200-serie kiezen voor automatisch dubbelzijdig printen8.

Duurzaam ontwerp

De nieuwe M100 en M200 series, die de HP Auto-on/Auto-off technologie9 omvatten, gebruiken gemiddeld ongeveer 35% minder energie dan standaardmodelprinters die niet voldoen aan de ENERGY STAR®3.0 specificatie10. HP heeft de printers ontworpen en getest zodat deze voldoen aan de nieuwste ENERGY STAR®11 standaarden voor kwaliteit, prestaties en energiebesparing. HP heeft er ook voor gezorgd dat de printsystemen12 geen uitstoot veroorzaken die de richtlijnen van de Blue Angel eco-labels overschrijden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Polar blijft de gouden standaard in hartslagmeting: H9 hartslagsensor nieuwste toevoeging aan het portfolio

Opening 5G HUB Eindhoven biedt vooruitblik in nieuwe mobiele tijdperk