in

Philips lanceert de nieuwe Sonicare 9900 Prestige elektrische tandenborstel

Buitengewone mondverzorging voor jou, gepersonaliseerd met SenseIQ technologie – De tandenbostel die jou perfect aanvoelt, altijd.

Philips lanceert deze maand de nieuwe Philips Sonicare 9900 Prestige met SenseIQ technologie in Nederland . De meest geavanceerde elektrische tandenborstel van Philips is speciaal voor jou ontworpen en biedt een optimale, persoonlijke poets ervaring door je poetsstijl te analyseren en zich daarop aan te passen, terwijl je poetst. Met een hoogwaardige alles-in-één opzetborstel biedt hij een totaalpakket voor het verwijderen van tandplak en verkleuringen en voor tandvleesverzorging.

  • Lancering van Philips Sonicare’s meest geavanceerde elektrische tandenborstel met SenseIQ technologie, ontwikkeld om jouw persoonlijke poetsbehoeften aan te voelen, zich daarop aan te passen en jouw mond optimaal te verzorgen.
  • De Philips Sonicare-app werkt op basis van kunstmatige intelligentie en werkt perfect samen met de tandenborstel, om jou te voorzien van realtime begeleiding en gepersonaliseerde aanbevelingen om jouw poetsgewoonten te verbeteren.
  • Met een klinisch bewezen premium alles-in-één opzetborstel, die tot 20 keer meer tandplak verwijdert [1], zorgt voor 15 keer gezonder tandvlees [2] en tot 100% minder vlekken in minder dan 2 dagen [3].

SenseIQ technologie zorgt voor een persoonlijke mondverzorging

Terwijl je poetst, analyseert de SenseIQ technologie jouw behoeften, past zich daarop aan en verzorgt je tanden en tandvlees, waardoor deze technologie jou een werkelijk unieke en gepersonaliseerde poetservaring biedt. Philips Sonicare 9900 Prestige gebruikt sensoren om de druk die je uitoefent, de poetsbewegingen die je gebruikt en de mondgebieden waar je poetst te detecteren – tot wel 100 keer per seconde. De sensoren houden ook bij hoe lang en hoe vaak je poetst.

Wist je trouwens dat de meeste mensen te veel druk uitoefenen tijdens het poetsen? Daarom past de nieuwe Philips Sonicare 9900 Prestige automatisch de intensiteit aan wanneer je te hard drukt. De ultramoderne technologie is eenvoudig en moeiteloos en zorgt keer op keer voor de ultieme reiniging.

Premium alles-in-één opzetborstel

De premium alles-in-één-opzetborstel is ontworpen om tandplak weg te borstelen, verkleuringen te verwijderen en tandvlees te verzorgen zonder te hoeven wisselen van opzetborstel en zonder giswerk naar de juiste poetsstand. De borstelharen staan in een specifieke hoek en helpen tot 20 keer meer tandplak te verwijderen [4], terwijl ze de flexibiliteit bieden om eventuele overdruk te compenseren. De driehoekige uiteinden kunnen tot 100% meer vlekken verwijderen in minder dan twee dagen [5] en de langere borstelharen zorgen voor een diepe reiniging van het tandvlees dat tot 15 keer gezonder is [6]. Dit is de beste opzetborstel van Philips aller tijden, die je helpt om zonder moeite schonere en wittere tanden te krijgen en gezonder tandvlees.

Philips Sonicare app

De Philips Sonicare-app werkt op basis van kunstmatige intelligentie en werkt in perfecte harmonie met de Philips Sonicare 9900 Prestige. Als ze samen worden gebruikt, biedt de app realtime coaching op het gebied van druk, beweging, positie, duur en frequentie van het poetsen. Voortgangsrapporten per dag, week, maand en jaar zijn allemaal beschikbaar met één druk op de knop, met gepersonaliseerde aanbevelingen en concreet uitvoerbare stappen om beter te poetsen. Omdat de meesten van ons de telefoon niet meenemen naar de badkamer, biedt dit nieuwe product een automatische synchronisatie. Ook wanneer je de tandenborstel gebruikt zonder de app bij de hand, worden je poetssessies opgeslagen. Hierdoor blijven je poetsgegevens up-to-date.

Strak ontwerp

Met een simpele druk op de geïntegreerde power-control-knop kun je in één oogwenk beginnen met poetsen. En zonder zichtbare openingen of naden tussen de knop en het handvat, blijft de Sonicare 9900 Prestige altijd schoon.

Het elegante en compacte reisetui heeft een zachte afwerking, is zowel duurzaam als stijlvol en makkelijk mee te nemen. Voor extra gemak is de case voorzien van een geïntegreerde usb-c poort en een usb-oplaadkabel, zodat je de tandenborstel gemakkelijk oplaadt zonder hem uit de case te hoeven halen.

Prijs en verkoopinformatie

De Philips Sonicare 9900 Prestige is vanaf mei online beschikbaar via Philips.nl, Bol.com en Coolblue en heeft een adviesverkoopprijs van €299,99.

[1] In vergelijking met een handtandenborstel in een klinische studie
[2] in vergelijking met een handtandenborstel in 6 weken in een klinische studie
[3] in vergelijking met een handtandenborstel in een laboratoriumtest
[4] in vergelijking met een handtandenborstel in een klinische studie
[5] in vergelijking met een handtandenborstel in een laboratoriumtest
[6] in vergelijking met een handtandenborstel in zes weken in een klinische studie

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Zyxel Nebula komt met meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb

TCL Europe tilt TV- en geluidservaring naar een hoger niveau en lanceert C-serie TV en TS8132 Soundbar