Adverteren

Nieuwe koers Digitailing
Robert Been | Marco den Engelsman | Wout Jansen

Digitailing profileert zich sterk als online platform voor de professional in Consumentenelektronica, Telecom en ICT. De redactie zal vanaf heden worden aangestuurd door de nieuwe hoofdredacteur Marco den Engelsman, bekend van zijn eerdere werkzaamheden voor o.a. Digitailing en Connexie. Wout Jansen, voorheen Sales & Marketing Manager van Digitailing magazine zal het team verder versterken en wordt het aanspreekpunt voor sales.

Digitailing is een veel gelezen online medium dat via de website en nieuwsbrief met elk bericht circa 15.000 professionals bereikt in verkoop en distributie van CE- en Telecomproducten. Het magazine in gedrukte vorm is twintig jaar geleden gestart door Cor Baane. In 2012 maakte Digitailing de volledige overstap naar online met een groot aantal bezoekers op de site en een trouw lezersbestand van de nieuwsbrief die twee keer per week verschijnt.

Omdat Digitailing dicht bij de professionals staat is het een uitgelezen medium om producten en diensten onder de aandacht te brengen aan iedereen die in de CE- en Telecomindustrie werkt. Meer weten?

Robert Been - robert@digitailing.nl of bel 06-28256368
Wout Jansen - wout@digitailing.nl of bel 06-15655935
DIGINEWS
DIGITIPS
DIGIEVENTS
DIGITWEETS