in

Nieuwe game Blood Bowl

Creëer online je eigen team van mensen, elfen, dwergen, orks en vele andere fantasie figuren met de nieuwe PC game Blood Bowl: Legendary Edition. Deze game van Cyanide en Focus Home Interactive wordt in het najaar van 2010 uitgebracht.

Blood Bowl is de online versie van het bekende bordspel Games Workshop. Het spel is een goede mix tussen strategie en een sportsgame, waarin er alles aan wordt gedaan om jouw team naar de overwinning te leiden. Doe met je zelf samengestelde team mee aan kampioenschappen en toernooien die plaatsnemen in Warhammer’s Old World.

In Blood Bowl: Legendary Edition kun je meedoen aan twaalf nieuwe races naast de acht die al verkrijgbaar waren in de editie van 2009. Ook nieuw is de optie waarin de speler als freelance coach te werk gaat. Hier zullen verschillende bekende teams onder de hoede worden genomen en zoveel mogelijk uitdagingen aangegaan in een verhaal over Blood Bowl, the Old World en de vele races die meedogenloos met elkaar concurreren in de spellen. Een nieuw script zal de speler alles leren over het coachen van een team.

Nieuwe Youda game in de winkel

Sony Ericsson lanceert nieuw duo