in

3D Home entertainment van Sony

Sony kondigt een reeks producten, diensten en gratis content aan, waarmee zij de consument 3D-ervaringen wilt laten beleven. Vanaf deze zomer zullen de Sony 3D-televisies en Blu-ray-spelers beschikbaar zijn.

Sony introduceert het Sony 3D-televisie ‘Bravia’ HX800 introductiemodel, gratis stereoscopische 3D games voor de PlayStation 3, 3D Blu-ray-films, Blu-ray-spelers en Blu-ray-homesinemasystemen aan.
Het HX800-introductiemodel wordt na een aantal weken gevolgd door andere modellen, zoals de HX900 en LX900 series. De nieuwe 3D-technologieën (200Hz, High Speed Precision 2, Led Boost3 en Simulated 3D4) zal Sony in alle nieuwe Bravia 3D-televisies gebruiken. Tijdens de introductie van de HX800 zal Sony vier stereoscopische 3D-games voor Playstation 3 uitbrengen.
De brillen die nodig zijn bij het bekijken van 3D-televisie maken gebruik van de Active Shutter-technologie om Full High Definition 3D te leveren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Er zijn ook twee nieuwe Blu-ray-modellen gepresenteerd. De BDP-S470 is geschikt voor 3D en is vanaf heden te koop. Het BDP-S570- model zal in juni verkrijgbaar zijn en heeft ‘out-of-the-box’-afspeelmogelijkheden in 3D. Om het afspelen van Full HD 3D blu-ray films via 3D-televisies mogelijk te maken komt Sony begin juni met een 3D-filmware-update.

VGA naar HDMI converter box

Draadloos Blu-ray films op zolder bekijken