in

Een slimme multitasker

Packard Bell heeft een nieuwe notebook voor het dagelijkse digitale leven gepresenteerd: de EasyNote M serie. De notebook heeft slimme mogelijkheden zoals Packard Bell Social Networks, een toets voor sociale netwerken en entertainmentmogelijkheden. De EasyNote M serie is in drie verschillende groottes en vier kleuren verkrijgbaar.

Voor iedere levensstijl is er een notebook. De 14” breedbeeld EasyNote NM is makkelijk draagbaar, de 15,6” EasyNote TM is handig voor thuis en onderweg gebruik en de 17,3” EasyNote LM is geschikt als afspelen van films een prioriteit heeft.
Met de nieuwe Packard Bell Social-toepassing heb je de meest populaire netwerksites op een plaats bij elkaar, die je rechtstreeks vanaf je desktop kunt gebruiken. Met de Social Networks-toets open je deze eenvoudig en hoeft er geen aparte browser te worden opgestart. De EasyNote M Serie heeft een fine-tip toetsenbord met numeriek toetsenbord en multigesture touchpad voor de gebruiksvriendelijkheid.

De serie heeft een glanzende en matte afwerking met een golfpatroon op de cover. Met de glanzend zwarte binnenkant met ronde vormen straalt het een luxueus gevoel uit. De notebook is in de kleuren zijdezilver, nachtzwart, sterwit en kasjmierrood verkrijgbaar.

WK-actie van TomTom

Micromedia distributeur van Speck