in

Nieuwe ThinkPad L Series

Voor het bedrijfsleven, de overheid en klanten uit het onderwijs heeft Lenovo een nieuwe serie ThinkPad laptops gepresenteerd, de L Series. Dankzij de nieuwste Intel technologieen kunnen de L412 en L512 ThinkPad laptops hoge prestaties leveren. Daarnaast zijn de laptops dankzij het gebruik van gerecyclede materialen milieuverantwoord. De Lenovo L Series laptops zijn half mei verkrijgbaar vanaf 729 euro (excl. btw)

De L Series laptops zijn naar militaire standaarden ontworpen voor duurzaamheid. Hierdoor voldoen ze aan acht verschillende militaire specificaties voor hoge en lage temperaturen, trillingen, hoogte, stof en meer. Ook beschikken de laptops over sterke web-conferencing eigenschappen. Met de enterprise-functie, die bedrijven en IT-beheerders nodig hebben, is er wereldwijde beschikbaarheid, een stabiel beeld en drie jaar garantie op de batterij.

In de computer is gebruik gemaakt van een Intel Core i3 en i5 processor met Turbo Boost en Hyperthreading technologie en heeft het multitouch touchpads. De 16:9 HD beeldschermen zijn op de 14” L412 en de 15” L512 ontspiegeld.
Uitbreiding kan met vier usb-poorten, waarvan een aangedreven, combinatie van eSATA/usb-poort en is er ondersteuning voor DisplayPort- en VGA.

Milieuvriendelijke game-ontwikkelingen

Verkoeling voor uw notebook