in

Sony lanceert draagbare speaker dock voor iPod/iPhone

Sony heeft haar eerst draagbare speaker dock gelanceerd, de RDP-XF100iP, die geschikt is voor iPods en iPhones. Deze stijlvol vormgegeven speaker met compacte afmeting geeft een krachtig en helder geluid. De adviesprijs van de XF100iP bedraagt 300 euro.

Voor de bediening beschikt de XP100iP over touch sensor-knoppen en een OLED-display. Dankzij een nieuw ontwikkelde digitale versterker levert het speaker dock een vol geluid van 20W + 20 W. Sony richt zich, dankzij het design en het kwalitatief hoge geluid van de speaker dock, op een breed publiek. De gebruiker kan uit vijf verschillende geluidsmodi kiezen: Rock, Pop, Jazz, Vocal en Flat.

Dankzij de compacte afmetingen is de XF100iP draagbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Het plateau waar de iPod/iPhone op rust is zo ontworpen dat deze is in te klappen. Met de oplaadbare accu heb je een luistertijd van zeven uur.

Het dock beschikt ook over een FM-tuner voor het beluisteren van radiostations en wordt geleverd met een afstandbediening.

De Sony RDP-XF100iP is vanaf mei beschikbaar.

TomTom introduceert Start 2

Nieuwe Youda game in de winkel