in

Kaspersky Lab lanceert Securelist.com

Kaspersky Lab lanceert Securelist.com waar bezoekers alles kunnen vinden over IT-beveiliging. De nieuwe site is geschikt voor een breed publiek dat het laatste nieuws over internetdreigingen wil kunnen bekijken.

De nieuwe website van Kaspersky Lab bevat het laatste nieuws over actuele internetdreigingen en hoe deze het beste vermeden kunnen worden. Daarnaast treft de bezoeker op Securelist. com nuttige informatie aan in de vorm van artikelen, blogs, een IT-beveiligingsencyclopedie, malwarebeschrijvingen en een uitgebreide lijst van veelgebruikte termen.

‘Securelist biedt informatie over malware, spam en interne bedreigingen en vormt zo een informatiebron die de deskundige kennis van enkele van de meest vooraanstaande IT security specialisten uit de industrie weerspiegelt’, zegt Alexander Gostev, hoofd van het Kaspersky Lab Global Research & Analysis Team en nu hoofdredacteur van de site. ‘De explosieve groei in het aantal en de diversiteit van de dreigingen waarmee wij elke dag geconfronteerd worden, maakt het noodzakelijk dat wij informatie snel toegankelijk maken en een serieuze analyse van het probleem bieden.’

Consumenten kiezen voor Mede8er mediaspeler

Sony lanceert draagbare speaker dock voor iPod/iPhone