in

WK-actie van TomTom

TomTom komt met een actie, speciaal voor de Nederlandse supporters van het WK. Wie in de aanloop van het toernooi een TomTom Go Live 750 of Go Live 950 aanschaft, kan de volledige aanschafkosten terug krijgen als Nederland de finale wint. Deze speciale voetbalactie loopt van 15 april tot en met 8 juni 2010, enkele dagen voor de start van het toernooi.

“Als Nederland wint, hebben deelnemende fans aan onze actie dubbel reden om feest te vieren,” Aldus Marcel Honsbeek, TomTom Regional Manager Benelux. “We haken in op de voetbalkoorts rondom dit toernooi, door de fans een unieke manier te bieden om het vertrouwen in hun team te laten zien.

De TomTom HD Traffic functie biedt automobilisten snelle routes door het nationale en internationale verkeer, met gedetailleerde en actuele verkeersinformatie. De TomTOm Go Live apparaten geven de locaties van zowel vaste als mobiele flitspalen aan.
De apparaten beschikken over een geavanceerde route-technologie, IQ Routes, waarmee automobilisten toegang krijgen tot informatie die door TomTom navigatiesystemen worden doorgestuurd.

Hiernaast zijn de TomTom Go Live modellen voorzien van handsfree bellen, om zowel mobiel als bereikbaar te blijven.

Loewe komt met nieuw Mediacenter

Een slimme multitasker