in

Een handig muisje

Ben je onderweg of gewoon thuis aan het werk op de computer? De Sweex Wireless Mouse Voyager gaat overal met je mee naar toe. Deze draadloze muis geeft aan wanneer de batterijen bijna op zijn zodat je voorbereid aan het werk kan. De muis is verkrijgbaar in vijf kleurencombinaties voor 19,95 euro.

Batterijen van een draadloze muis kunnen snel op gaan en dat is vervelend als je onderweg bent. Met de ‘Low Power Wireless Technology en de ‘aan/uit schakelaar’ gaat de Wireless Mouse Voyager een stuk langer mee. In de vorm van een oplichtende DPI button krijg je door de ‘batterij indicator’ een seintje als de batterij bijna op is. Met deze DPI button is ook de gevoeligheid van de optische sensor handmatig in te stellen van 500 tot 2000 dpi. De 2.4 GHz zorgt ervoor dat de muis snel en accuraat reageert tot een bereik van tien meter.

De kleine nano usb-ontvanger, die bij de draadloze muis geleverd wordt, kan in de onderkant van de muis opgeborgen worden, of in je pc of laptop worden gelaten. De Wireless Mouse Voyager heeft een ergonomische vormgeving en een rubberen coating die extra grip geeft. Hij heeft een verfijnd scroll/klik-wiel en vier muisbuttons.

Slim, snel en makkelijk navigeren

Best Rugged Compact Camera