in

Stijlvol op pad met je netbook

Je netbook wil je overal gemakkelijk en goed beschermd mee naartoe kunnen nemen, helemaal met de vakanties in aantocht. Trust komt daarom met een stijlvolle bundel: een netbook tas met een bijpassende optische muis. De Trust Vertico tien inch Netbook Bag & Slimline Mouse is verkrijgbaar voor 19,99 euro.

De Trust Vertico tas is geschikt voor een compacte netbook of mini-laptop. De opberg- en draagtas is lichtgewicht en heeft een groot opbergvak dat geschikt is voor modellen met een schermgrootte van maximaal tien inch. Met de beschermende opvulling aan de binnenkant van de tas word je netbook krasvrij gehouden. Naast je netbook kun je dankzij de extra vakken meer meenemen dan alleen je netbook, denk aan je iPod, mp3-speler, PDA of voedingsadapter.

De Trust Vertico tas is verkrijgbaar in de twee kleurencombinaties zwart/oranje en bruin/groen. Hierbij past een slanke, optische mini-muis die gebundeld bij de tas wordt meegeleverd. Voor een continu draagcomfort heeft de Vertico een verstelbare schouderriem en een stevig handvat. Daarnaast is de tas sterk en duurzaam en geschikt voor intensief gebruik.

Nieuwe lcd televisies van Sweex

Hoge kwaliteit scanfilms