in

Vanaf twee iPods luisteren met Pioneer

Pioneer heeft haar aanbod aan iPod-luidsprekers uitgebreid met drie nieuwe multifunctionele iPod-luidspeakersystemen met een verfrissend design en innovatieve functies. De XW-NAC3 en XW-NAC1 zijn geschikt voor het afspelen vanaf twee iPods of iPhones. De XW-NAV1 biedt een scala aan entertainmentopties. De systemen zijn vanaf juni en juli te koop vanaf 249 euro.

De XW-NAC1 en XW NAC3 heeft een ‘shuffle2’-functie om van beide spelers muziek af te spelen met soepele overgangen. Met de geïntegreerde Bluetooth-functionaliteit kan er contact gemaakt worden met andere Bluetooth-compatible toestellen. De speakersystemen beschikken over 6,6 cm grote Full Range luidsprekers en 7,7 cm grote Passieve Radiatoren. De nieuwe NAC-modellen hebben afgeronde vormen en ondanks dat ze plaats bieden voor twee iPods of iPhones zijn ze zeer compact. De NAC1 is verkrijgbaar in het zwart en de NAC3 ook in wit en rood.

De XW-NAV1 heeft een dock voor een iPod of iPhone, een FM-tuner en cd/dvd-speler. Door het systeem aan een televisie te koppelen kunnen video’s, dankzij een compositievideo-uitgang, vanaf de speler bekeken worden op groot scherm. De HDMI-upscaling geef dvd’s een detailniveau van 1080p. De XW-NAV1 is strak en minimalistisch en verkrijgbaar in zwart en wit.

Stijlvol op pad met je netbook

Een alles-in-een oplossing