in

Een alles-in-een oplossing

De N1T1 Network Storage van LG combineert één terabyte dataopslag met efficiënte features. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat dat eigenschappen heeft van een externe harddisk, optische dvd-brander en netwerkopslagapparaat (NAS). Het biedt praktische oplossingen voor veilige databack-ups en thuisnetwerken met een hoge capaciteit. De N1T1 is vanaf mei 2010 verkrijgbaar vanaf 199 euro.

De N1T1 maakt automatisch back-ups van verschillende computers. De Real-Time Backup draait overal waar een internetverbinding is op de achtergrond mee. Als de harddisk vol is, kan de N1T1 back-ups maken op de dvd-rw. De System Backup-functie zorgt ervoor dat een computer volledig te herstellen is als deze is beschadigd door een virus of hardwarefout. Met de hoge lees- en schrijfcapaciteit van de N1T1 zijn grote bestanden snel en stabiel via een (thuis)netwerk te downloaden.
Het stijlvolle apparaat, wit met ronde hoeken, past in elk interieur. Met de schakelaar aan de achterkant van de N1T1 kan er geschakeld worden tussen de verschillende functies van het apparaat.

Hoge kwaliteit scanfilms

Eerste muis voor linkshandige gamers