in

Vanaf elke pc op een printer

Met de Netwerk Hub EM4080 van Eminent bespaar je gemakkelijk op een tweede printer. Er kunnen op de Netwerk Hub meerdere computers in huis contact kunnen maken met dezelfde printer, harde schijf en andere usb-apparaten. De Netwerk Hub heeft drie usb-poorten aan de voorzijde en nog een aan de bovenzijde. Het heeft een zwart compact, vierkant design met een wit accent.

De oplossing van Eminent bespaart geld en tijd, alle printopdracht van verschillende pc’s komen aan bij een enkele printer. Niet alleen voor printen maar ook voor het delen van media biedt de Netwerk Hub uitkomst. Door een harde schijf aan te sluiten op de Netwerk Hub worden muziek, films en andere bestanden toegankelijk voor alle computers in huis. De pc’s en laptops kunnen ook bestanden op dezelfde harde schijf opslaan en een aangesloten harde schijf is ook te gebruiken om snel een back-up op te kunnen maken.
Bij de Netwerk Hub EM4080 worden alle benodigde kabels, software en Nederlandstalige handleiding meegeleverd en heeft een garantie van vijf jaar.

Bewaak uw eigendommen veilig

Snelle en soepele muizen