in

Voor op het werk en thuis

De Satellite Pro-reeks van Toshiba wordt uitgebreid met nieuwe laptopmodellen, de L630 en L650. Deze modellen zijn gericht voor kleine bedrijven en zzp’ers en bieden naast zakelijk gebruik ook entertainment voor tijdens de pauze of thuis. Prijzen gaan vanaf 650 euro.

De L630 en L650 bieden enkele wijzigingen en extra’s voor zakelijk gebruik. Zo wordt Gigabit Ethernet gebruikt voor snel netwerken en is het besturingssysteem van de laptops Windows 7 Professional. Omdat de zakelijke laptops ook voor privédoeleinden gebruikt worden kunnen de modellen naar keuze voorzien worden van Dolby Advanced Audio, Hdmi-uitgang voor aansluiting op tv en de Toshiba Media Controller voor het eenvoudig streamen van muziek en video.
De laptops voldoen aan de RoHS-richtlijnen waarin het gebruik van lood, kwik en andere gevaarlijke stoffen teruggebracht worden en zo de milieubelasting wordt beperkt. De Eco Utility knop helpt daarnaast het stroomverbruik te verminderen.

Het ontwerp van de Satellite Pro modellen hebben hetzelfde tijdloze zwarte ontwerp met een behuizing dat zorgt voor een robuust oppervlak dat ongevoelig is voor vingerafdrukken.

Met Taz op avontuur

Voor iedereen een Maserati