in

MMD lanceert 3D gaming monitor met Ambiglow-technologie

Innovatief Philips 3D Gioco-beeldscherm met Ambiglow-technologie tilt 3D naar een nieuw niveau – Films kijken of gamen in 3D worden pas echt naar een hoger niveau getild wanneer deze groots en meeslepend op het scherm worden gebracht. Daarom introduceert MMD, het bedrijf voor toonaangevende technologie en licentie-partner voor Philips- displays, vandaag het nieuwe Philips Gioco 278G4 3D-beeldscherm met Ambiglow.

..

Ambiglow: een nog intensere 3D-ervaring
De innovatieve Ambiglow-technologie vergroot het 27 inch scherm door een lichtkrans te creëren op de omringende muur vanaf de achterkant van de monitor. De snelle processor analyseert de inkomende beeldinhoud en past ononderbroken de kleur en helderheid van het uitgestraalde licht aan op het beeld.

Voor optimaal kijkplezier met de Ambiglow-technologie moet het scherm op ongeveer 15 centimeter van een muur of een ander vlak oppervlak worden geplaatst. Dim het licht in de kamer of schakel het helemaal uit. Pas vervolgens de helderheid van de Ambiglow aan volgens eigen smaak. Wanneer je op het beeldscherm wilt werken, is de Ambiglow eenvoudig uit te zetten en kan de monitor worden gebruikt voor kantoortaken.
 
“We zijn erg enthousiast over de nieuwe 27 inch-Gioco,” aldus Jeroen Brants, Product Manager Europe bij MMD. “Dit is de eerste Philips-LCD-monitor met Ambiglow, deze technologie zorgt voor een pakkende en meeslepende 3D-ervaring en brengt 3D-games en –films echt tot leven.”
 
Geavanceerde technologie voor comfortabeler kijken: Smart Bias-belichting en AH-IPS

Voor een echte bioscoopervaring thuis zet je het licht in de kamer uit. Maar intensief kijken of gamen in een donkere omgeving zorgt voor een constante verwijding en samentrekking van de ogen. De Smart Bias-lichtmodus in het Gioco 278G4DHSD-beeldscherm vermindert dit effect. De technologie creëert een zachte lichtkrans van statisch wit licht van 6500k op de muur rondom de monitor. Dit levert minder irritatie aan de ogen op en helpt ook tegen reflectie en verblinding door licht in de kamer, zonder in te boeten aan realistische weergave van kleuren.
 
Voor een nog scherpere kleurweergave beschikt het Philips Gioco 278G4 3D-beeldscherm over de nieuwste In Plane Switching-technologie AH-IPS. Deze technologie zorgt voor een superieure kleurweergave, responstijd en energieverbruik vergeleken met andere schermen met een brede kijkhoek.

Snelle, flexibele 3D-aansluitingen
De Gioco met 3D kan worden aangesloten op HD-audio en –video van meerdere HDMI-bronnen. Het beeldscherm schakelt automatisch over op 3D, waardoor gamers en gebruikers direct kunnen genieten van fantastische 3D-actie. Dankzij de bijhorende zero-flicker 3D-bril heeft geen batterijen en kabels nodig. En om bij het gamen de snelheid er in te houden, kan de krachtige USB 3.0-poort gegevens tien keer zo snel verwerken als een standaard USB 2.0-poort. Natuurlijk kan het Philips Gioco-beeldscherm ook in 2D-modus worden gebruikt.
 
SmartImage Game-modus
Voor een optimale game-ervaring heeft het nieuwe Philips Gioco 278G4DHSD 3D-beeldscherm een snel toegankelijk menu met diverse modi: de “FPS”-modus (First Person Shooting) versterkt donkere spelwerelden, zodat gamers verborgen objecten kunnen zien in een donkere omgeving. De “Racing”-modus stelt het beeld in op snelle reactietijden en felle kleuren en de “RTS”-modus (Real Time Strategy) heeft een speciale SmartFrame-modus om bepaalde gebieden duidelijker te belichten.

Een design dat zichzelf laat spreken
Het minimalistische, maar stijlvolle design van het Gioco 278G4 3D-beeldscherm is licht ingetogen en maakt een geraffineerde indruk. De Gioco is uitgerust met de laatste technologieën voor beeldschermdesign en heeft een dunnere rand voor minimale afleiding en maximale benutting van het scherm. De unieke diamantgeslepen achterkant en de speciale voet zorgen in combinatie met een afwerking in donkerbrons of donker kersenrood voor een fijnzinnige elegante uitstraling.

Het Philips Gioco 278G4DHSD 3D-beeldscherm is vanaf week 48 verkrijgbaar in de grotere elektronicawinkels voor een adviesprijs van €399,- (inclusief btw). Een 2D-versie van het beeldscherm (de Philips Gioco 278C4QHSN met Ambiglow en zonder USB-hub) is eveneens verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de nieuwe Philips Gioco-serie op www.lcdmonitors.philips.com

Ook COO verlaat Free Record Shop

Verbatim lanceert stijlvolle GO NANO Wireless Mouse en Bluetooth Mobile Speaker