in

Ratchet & Clank™: QForce – Hoog tijd om QForce in te zetten!

Sony Computer Entertainment lanceert de gloednieuwe game ‘Ratchet & Clank™: QForce’ voor PlayStation®3 en PlayStation®Vita.  Neem het op als lid van het elite team ‘QForce’ tegen schurken die het universum dreigen te vernietigen. Dankzij cross buy koop je de game éénmalig voor PS3 en krijg je ook meteen de PS Vita-versie. Deze zal vanaf januari 2013 als gratis download beschikbaar zijn.

..

De oprichting van het elite team QForce is al een heus succes gebleken, maar kunnen Ratchet & Clank het deze keer ook halen? Bouw, pas aan en verdedig de basis tegen de invasie.  Neem het op als Ratchet, Clank of kapitein Qwark tegen een leger van aliens in 6 levels op 3 verschillende planeten en verdedig je basis tegen invasies met ontzagwekkende wapens en gadgets!

Ga met het intergalactische duo op een meeslepend avontuur, dat dit keer een terugkeer naar de klassieke third person co-op action inluidt. Zo kan je je uitleven met de klassieke Ratchet-gameplay door samen te werken met een vriend(in) online of offline Co-op maar dan met een volledig nieuwe twist. Bovendien is er de mogelijkheid om het spel meermaals te spelen, dankzij verschillende upgrades, extra karakters en het vrijspelen van nieuwe inhoud. De hoogste tijd om QForce in te zetten dus!

Wie een PS3 en een PS Vita heeft, kan Ratchet & Clank: Qforce op beide platformen spelen. Dankzij cross buy koop je de game éénmalig voor PS3 en krijg je ook meteen de PS Vita-versie. Dankzij de cross save-functie kan op beide platformen gespeeld worden zonder dat je je voortgang verliest. Je gaat gewoon verder waar je gebleven was op het andere systeem. Zo mis je nooit iets van de actie!

Key features:
• Platform: PlayStation®3 (Blu-Ray disc & PSN) & PlayStation®Vita.
• Releasedatum PS3-versie: 28 november 2012
• Releasedatum PS Vita-versie: januari 2013
• Ontwikkelaar: Insomniac Games
• Genre: Action/Adventure
• Max. aanbevolen consumentenadviesprijs:  € 19,99
• Leeftijd: 7+
• Aantal spelers: 1-2 (Offline) 1-2 (Online)

2moso sleept nominatie High Growth Award in de wacht

Ook COO verlaat Free Record Shop