in

Bamboo Stylus feel: Het gebruik van mobiele apparaten voelt voortaan compleet anders

Wacom introduceert de Bamboo Stylus feel, de toonaangevende ‘actieve penreeks’ voor consumentengadgets. Wacom voegt een aanvullend product toe aan de succesvolle Bamboo Stylus reeks: de Bamboo Stylus feel. Deze drukgevoelige pennen zijn in de eerste instantie verkrijgbaar voor de laatste generatie Windows 8 en Android tablets, die gebruik maken van de Wacom feel IT Technologie.

..

Bekend vanwege de drukgevoelige peninvoerapparaten, maakt Wacom deze beproefde technologie vanaf nu beschikbaar voor iedere mobiele gebruiker. De nieuwe Bamboo Stylus feel biedt de beste kwaliteit en meest nauwkeurige notitie-ervaring voor iedereen die creatieve ideeën en gedachtes op de smartphone of mediatablet wil vastleggen. Schrijven, schetsen, fotos bewerken, krabbelen of zelfs mind-mappen onderweg: De stylus is in elke situatie te gebruiken voor als je plots een ingeving krijgt. Alle voordelen van pen en papier worden direct omgezet naar de digitale wereld.
 
The feel reeks van de populaire Bamboo Stylus pennen bevat geavanceerde Wacom feel IT Technologies. Deze werkt met een speciale sensor die is toegepast in meerdere toonaangevende mobiele apparaten zoals de Samsung Galaxy Note 10.1. Vergeleken met de capacitieve styli – waaronder de Bamboo Stylus solo, duo en pocket verkrijgbaar voor de iPad, iPhone en andere touchscreens – maakt de nieuwe Bamboo Stylus ook drukgevoelige peninvoer mogelijk op feel geschikte touchscreens. Dankzij de Electro-Magnetic Resonance (EMR) technologie communiceren de pen en tablet, naast aanraking, ook via golven met elkaar waardoor hogere nauwkeurigheid en precisie mogelijk is.
 
Eén technologie – twee modellen
Bamboo Stylus feel wordt aangeboden in twee versies. Beiden bieden een pen, die natuurlijk en evenwichtig in de hand voelt. De stijlvolle pen is in is zowel zwart als wit verkrijgbaar en past perfect bij het design van de huidige smartphones en mediatablets. Een satijnen textuur maakt de stylus comfortabel in gebruik, terwijl de aluminium accenten klasse geven aan het moderne design.
Voor gebruikers die meer willen en zoeken naar de ultieme aanvulling op hun digitale partner, heeft Wacom een premium edition toegevoegd aan het feel merk: De Bamboo Stylus feel carbon. De pen van koolstofvezel biedt dezelfde hoge kwaliteit maar is verkrijgbaar in professioneel zilver en zwart. Hiermee komt prachtig design samen met de beste technologie.
Afhankelijk van hun individuele behoefte, kan een gebruiker ook kiezen tussen een zachte rubberen of stevigere penpunt, die beiden in het pakket zitten.

Bamboo Stylus Familie
De Bamboo Stylus feel modellen verbreden het bestaande assortiment van Wacom Styli. Ze sluiten aan op de multifunctionele Bamboo Stylus duo – een rubberen penpunt en balpen in één – de Bamboo Stylus pocket – de compacte stylus voor onderweg – en de kleurrijke Bamboo Stylus solo reeks – een rubberen penpunt voor mediatablets verkijgbaar in blauw, groen, roze, oranje, zwart en wit.
Verkrijgbaarheid en prijs

De Bamboo Stylus feel in zwart of wit kost € 39,90 en de premium edition Bamboo Stylus feel carbon kost € 79,90. Deze prijzen zijn inclusief BTW. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf  2 januari 2013.

Eerste Plug & Play babyfoon voor smartphone

Sony Mobile introduceert de Xperia™ E