in

Vetrouwde kijkers met nieuwe optiek

s-Hertogenbosch – 29 september 2011. Steiner komt met een unieke nieuwe optiek genaamd Ultra Sharp. Dit nieuwe concept hebben zij toegepast op de succesvolle Safari-serie. Steiner zet hiermee een nieuwe standaard in de prestaties van deze compacte, veelgebruikte outdoor verrekijkers.

Verbluffende helderheid, zelfs in de rand zones, ongelooflijk briljante kleuren, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden en levendige beelden zijn de kenmerken van de nieuw ontwikkelde hoog contrast optiek die de 4 kijkers uit de serie gebruiken. De Safari Ultra Sharp-serie omvat de modellen 8×22, 10×26, 8×30 en 10×30. De behuizingen van de kijkers voelen stuk voor stuk vertrouwd aan, want zijn gemaakt volgens de hoogste Steiner-normen.

Ongeacht wat u wilt observeren, van pittoreske landschappen of wilde dieren tot dynamische gebeurtenissen vol actie en beweging, de kristalheldere beelden en levendige kleuren zijn keer op keer een sensatie. Dankzij de compacte grootte en ergonomische bediening zal de Safari Ultra Sharp een onmisbare en betrouwbare partner zijn bij vele outdoor activiteiten.

De Safari Ultra Sharp-serie is buitengewoon goed. De kijkers bieden de beste optische prestaties door high-contrast optiek voor gedetailleerde beelden en een hoge contourscherpte. Wanneer je door een van de kijkers kijkt ervaar je een 3D gevoel door de indrukwekkende levendige beelden met een fantastische natuurlijke kleurweergave.

Alle kijkers zijn buitengewoon robuust. De 8×30 en 10×30 kijkers wordt
beschermd door NBR rubberen omhulsels voor een extra lange levensduur. Dit is ook schok-absorberend en anti-slip. De kijkers geven in alle gevallen een erg stabiel beeld, zelfs bij een vergroting van 10x, wat doorgaans wat moeilijker stabiel te houden is. De kijkers zijn geschikt voor regelmatig gebruik dankzij de interne scherpstelling en de zachte handgrepen. Zo zijn ook langere observaties geen probleem. Het temperatuurbereik van de kijkers reikt van -20 graden Celsius tot +70 graden Celsius.

Steiner Safari Ultra Sharp is vanaf begin september 2011 leverbaar. Alle kijkers worden geleverd met een uitgebreid aantal accessoires zoals een robuuste tas, een (ClicLoc) riem, beschermingskapjes tegen de regen en objectiefdoppen.

Adviesprijs Safari Ultra Sharp 8×22 € 149,-.
Adviesprijs Safari Ultra Sharp 10×26 € 189,-.
Adviesprijs Safari Ultra Sharp 8×30 € 249,-.
Adviesprijs Safari Ultra Sharp 10×30 € 289,-.

Samsung Galaxy Tab 10.1 gelanceerd

The Sound Platform en Step van Soundfreaq